Fashion&Beauty

Milyen előnyei vannak a lézeres szemöldökemelésnek?

Nőként mindannyian vágyunk arra, hogy a tükörbe nézve elégedettek legyünk azzal, amit látunk. Ez még akkor is így van, ha már nem huszonévesek vagyunk, hanem már jócskán a negyvenes, ötvenes vagy akár hatvanas éveinkben járunk.

Idősebb korban sokan küzdenek a megereszkedett szemöldök és szemhéj problémájával, de szerencsére ma már létezik erre is megoldás, méghozzá az Európafit Vectorlift lézeres szemöldökemelése.

Amennyiben a kezelés mellett döntünk, akkor a végeredmény önmagáért fog beszélni: a szépen ívelt szemöldök, a feszes szemhéj és a kisimult homlok sokkal fiatalosabb és vonzóbb megjelenést fog kölcsönözni számunkra.

Nézzük, mit érdemes tudni erről az eljárásról, és milyen előnyei vannak, amik miatt érdemes kipróbálnunk!

A lézeres szemöldökemelés egy non-invazív kezelés

Sokat azért nem akarnak igénybe venni különböző szépészeti kezeléseket, mert félnek a műtéttől. Tény, hogy vannak olyan eljárások, amik esetében nélkülözhetetlen, hogy sebészeti beavatkozás történjen, ezeket invazív kezeléseknek nevezzük. A lézeres szemöldökemelés azonban nem tartozik ezek közé.

Mint ahogy a nevében is benne van, a műveletet a lézertechnológia segítségével hajtják végre. Ennek során az orvos egy speciális lézerkészüléket használ, amivel precíziós fénysugarakat bocsát ki a bőrfelületre. Ezek a fénysugarak a bőr mélyebb rétegeiben fejtik ki a hatásukat anélkül, hogy a felső részt megsértenék.

A lézersugarak serkentik a kollagén és az elasztin termelődését, aminek hatására a bőr simábbá, feszesebbé válik, a szemöldök pedig természetes módon megemelkedik. Mivel nem történik vágás a művelet során, így a kezelés vérzés- és fájdalommentes, és lábadozási idő sincs utána.

Kisimulnak a homlok ráncai

A lézeres szemöldökemelést alapvetően 3 lépésben végzi el az orvos, melyek a következők: a homlok függőleges irányú kezelése, a hajas fejbőr kezelése és a megereszkedett szemhéj feszesítése. Az eljárás hatására tehát nemcsak a szemhéjunk és a szemöldökünk fog megemelkedni, hanem a homlokunk is sokkal simább, feszesebb lesz.

Nincs nem kívánt mellékhatás

A kezelésnek nincs semmilyen komolyabb mellékhatása, amire számítani kellene. Azok, akik igénybe vették a szolgáltatást legfeljebb enyhe bőrpírról, bőrérzékenységről és hámlásról számoltak be, de azok nem sokkal később elmúltak. A szebb eredmény és a gyorsabb gyógyulás érdekében csak a fényvédelemre kell odafigyelni az eljárást követő 2 hétben.

Látható tehát, hogy a lézeres szemöldökemelésnek rengeteg pozitívuma van, így ha problémát okoz a megereszkedett szemhéj és szemöldök, akkor mindenképp érdemes kipróbálni. Nem kell tartanunk a vágásoktól, a vérzéstől, a fájdalomtól vagy a mellékhatásoktól, ezek közül ugyanis egyik sem fog jelentkezni. A kezelés igénybe vehető a Hotel Európa Fit****superior Vitalium Laser Központjában.

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!
Lifestyle
Olvass tovább, hogy megtudd, milyen ágynemű anyagok biztosítják a nyugodt alvást a legmelegebb éjszakákon is.