Jennifer Lopez bemutatta, mit viselünk idén nyáron rövidnadrág helyett

Hamarosan berobban a hőség, ami azt jelenti, hogy egy időre száműzzük a farmereket a mindennapjainkból. De milyen nadrágot viseljünk abban az esetben, ha nem szeretnénk sortban mutogatni a lábainkat? Nos, Jennifer Lopez megadta erre a választ.

Kiváló alternatíva

Ahogy szép lassan melegre fordul az időjárás, egyre rövidebb nadrágokba és szoknyákba bújunk, hiszen kevés rosszabb érzés van annál, mint mikor a forróságban a bőrünkhöz tapad a hosszú szárú, szűk farmer. Azonban az apró sortok sem feltétlenül minden nő kedvencei, hiszen sokan szégyenlősök, nem szeretik mutogatni a lábaikat, vagy egyszerűen csak öltözködési stílusukhoz nem passzolnak a rövidnadrágok – ezek a hölgyek inkább a lenge, romantikus nyári ruhákat részesítik előnyben. De mit csináljon az, aki olykor-olykor azért a kánikulában is szeretne trendi nadrágban tündökölni anélkül, hogy közben meggyulladna a napsütésben? Szerencsére korunk egyik legnagyobb divatdiktátora, Jennifer Lopez ebben a kérdésben is segítségünkre van, hiszen megtalálta a középutat, ami mindenki számára ideális választás lehet. Galériánkban megmutatjuk, milyen fantasztikus darabot húzott elő a szekrényéből a popsztár!

Kétféle ember létezik a világon: aki utál nyáron rövidnadrágot hordani, és aki nem tudja elképzelni nélküle a szezont. Jennifer Lopez egyik táborba sem tartozik, ő ugyanis egy harmadik opció mellett tette le a voksát.
Kattints a további képekért!

Futótűzként terjed az interneten egy réges-régi interjú, mely még karrierje hajnalán készült a világsztárral. Mai szemmel nézve is meghökkentő, hogyan vélekedett akkor hollywoodi kolléganőiről az 54 éves híresség.

Leadfotó: Hector Vivas/Getty Images

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...