Megérkezett minden menyasszony álma: Esküvői tornacipő kollekciót mutatott be a Daalarna

Nemcsak a menyasszonyok kedvence lesz.

Két márka, közös értékek

A Daalarna gondolt egy merészet, és a Batz cipőmárkával összefogva egy exkluzív sneaker kollekciót álmodott meg, amely az esküvőjükön a kényelmet előnyben részesítő menyasszonyok mellett a stílust, minőséget és egyediséget szem előtt tartó nők első számú választása lehet mostantól. A cipők magával ragadó dizájnját a Daalarna stílusérzéke, míg a prémium minőség garanciáját a Batz több évtizedes szakértelme adja, amely nem ismer kompromisszumot a kiváló alapanyagokban és az innovatív megoldásokban sem.

daalarna, sneaker, batz, menyasszony, fekete

Benes Anita, a Daalarna tulajdonosa és tervezője így mesél a különleges együttműködés kezdeteiről: „Már évek óta a terveim között szerepelt egy olyan sneaker kollekció létrehozása, amelynek darabjai akár egy esküvőn is megállják a helyüket. Bár már korábban is voltak bevállalósabb Daalarna menyasszonyok, akik a magas sarkú cipőt laposra cserélték, a kényelmes lábbelik korszakát a Covid robbantotta igazán be, és ez a trend azóta is töretlen. Persze egy jól megválasztott tűsarkúnak továbbra is helye van az esküvőn, és gyönyörűen passzol az esküvői ruhához, de a szertartások után, a vacsora és a buli alatt már inkább a kényelem kerül előtérbe. Azt vettem észre, hogy az esküvői sneaker mint kategória nem igazán létezett eddig, úgyhogy itt volt az ideje, hogy megalkossuk.”

daalarna, batz, pink, sneaker, menyasszony, divat

Ráadásul a 14 darabból álló kollekcióval nem csak a menyasszonyokra, de azokra a még nem vagy már házas nőkre is gondolt a Batz és a Daalarna, korosztálytól függetlenül, akik szívesen felvennének egy stílusos és minőségi sneakert egy tárgyalásra, egy partira vagy akár egy romantikus vacsorára. „Évek óta azt a visszajelzést kapjuk a nálunk megforduló vásárlóktól, hogy nem csak életük egy-egy különleges eseményén szeretnék átélni a Daalarna életérzést, hanem a hétköznapokon is. Úgyhogy végre itt az alkalom, hogy ne csak menyasszonyként lehessen valaki egy Daalarna kreáció boldog tulajdonosa.”

daalarna, menyasszony, sneaker, sportcipő, menyasszonyi ruha Kárpáti Zoltán, a Batz tulajdonosa szerint is egy rendkívül szerencsés együttállás végeredménye az új kollekció, amely a két márka legjobb tulajdonságait egyesíti. „Mind a Batz, mind a Daalarna közös jelszavai a megbízhatóság, a kényelem és a minőség, amely most egy páratlanul stílusos sneaker kollekcióban testesült meg. Azt hiszem, hogy ennyire szofisztikált kollekcióval még sosem találkoztam, ahol a cipőfűzőktől kezdve a színharmónián át az anyagminőségig minden a legapróbb részleteikig végig lett gondolva. Ritka az az alaposság, amit a Daalarna csapatától megtapasztaltam. A cipővel kapcsolatos szakértelmet pedig természetesen mi adjuk a kollekcióhoz: olyan terméket hoztunk létre, amely hosszú évekig hű társa lesz viselőjének, és a különleges technológiának köszönhetően megőrzi a szépségét is.”

Kattints a videóra és nézd meg a kollekció legszebb darabjait:

Fotók: Papp Éva és Schneider Zoltán/Daalarna

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...