Felejtsd el a feketét - most minden stílusos nő ilyen színű ruhát hord

Ez a rendkívül sokoldalú szín december legnagyobb slágere - ami mondjuk nem is meglepetés, mert tele vannak jobbnál jobb ilyen árnyalatú ruhákkal az divatboltok. Mi odáig vagyunk érte, úgyhogy mutatjuk is belőle a legstílusosabb darabokat a hazai kínálatból!

A mélyzöld árnyalat lesz a legnépszerűbb idén télen

Fantasztikus, szemet gyönyörködtető, ám árnyalatokban mégis meglepő évet zárunk idén, hiszen trendszínekből 2021-ben nem volt hiányunk! A már teljesen klasszikusnak mondható télies színek (azaz a szürke, a sötétkék és a fekete árnyalatok) szinte teljesen kimentek divatból - helyettük viszont olyan mesés színek jelentek meg a divatpiacon, mint a csokoládé barna, a narancssárga, valamint a fukszia pink! Most pedig bemutatjuk nektek az idei december slágerszínét, az egészen sötét, már-már feketébe hajló mélyzöldet, ami mindenkinek jól áll!

A kutatások szerint a zöld szín az emberi szem számára a legkönnyebben észrevehető szín, milliónyi árnyalatát tudjuk megkülönböztetni - ez talán azért van, mert a természet legfőbb színe is a zöld, a szemünk pedig már évezredek alatt alkalmazkodhatott különböző árnyalataihoz. A zöld ezenkívül nyugtató és (különböző tesztek szerint) fájdalomcsillapító hatással is bír - nos, ez lehet hogy igaz, de biztosan nem arra az árnyalatra, amit mi most be fogunk mutatni nektek! A mélyzöld már-már olyan sötét árnyalatú, hogy szinte fekete, ezért sokan hívják méregzöldnek is - ez viszont ne tántorítson el a viselésétől!

A mélyzöld a világos és a sötét bőrszínen is jól áll; mélyebb árnyalata miatt slankít; enyhe zöldes beütése pedig kiemeli a tekintetet. Azon kevés színek egyike, mely kifejezetten jól áll az élénk hajszínnel rendelkezők számára, ezért gyakran láthatujk vörös hajú hölgyeken. Most ez a szín a legnagyobb trend, ezért talán nem is meglepő, hogy a fast fashion üzletek polcai is tele vannak ilyen árnyalattal. Kicsit talán még karácsonyias beütése is van, hiszen a fenyőfa is pont ilyen színű! ZARA Sequin mini dress 9995 Ft

Több indok talán már nem is kell ahhoz, hogy ebben a szezonban kipróbáld a mélyzöld árnyalatot - össze is szedtük a legdögösebb darabokat belőle a hazai kínálatból!

ZARA Velvet midi dress 9995 Ft Egészen egyszerű viseletnek tűnik ez a maxiruha, pedig az oldalánál extrém kivágások tarkítják. Csak merészeknek ajánljuk ezt a ruhát, az alsónemű viselésének kérdését ugyanis csak trükkösen lehet megoldani!
Kattints a további képekért!

Mindenki imádja az idei ünnepi szezon legtrendibb anyagú ruháját, ami rendkívül nőies, sikkes és drágának ható kelme - mutatjuk is a legdögösebb darabokat belőle!

Leadfotó: House of CB
Fotó: ZARA

Oldalak