Aknés, rozaceás, gyulladt bőr? Látványos eredmények egyetlen eszközzel

Te is küzdesz az aknés, rozaceás vagy gyulladt bőr ellen? A Plasma G Three Systems Technology arckezelőgép a legmodernebb elektrokozmetikai eljárások tökéletes kombinációját nyújtja. Ezek közül is a legnépszerűbb a hideg plazma kezelés, lássuk, mit érdemes tudni róla!

Hideg plazma kezelés

A hideg plazma eljárás során a levegőből létrehozott ionizált gázzal kezelik a bőrt. Maga a technológia egyre elterjedtebb, mert teljesen veszélytelen az emberi szervezetre, viszont elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gombákat és regenerációs folyamatokat indít el a bőrben. Vagyis úgy csíramentesít, hogy nem okoz szövetkárosodást. Az a dózis, ami a baktériumok membránjánál nagyon intenzíven hat és a baktérium sejtjének pusztulását okozza, az emberi szöveteket, sejteket nem károsítja.

Plasma G Three Systems Technology arckezelőgép

Számos jótékony hatással bír

A plazmakezelés emellett aktiválja az immunrendszert, csökkenti az allergiás reakciókat és a gyulladást az adott területen. Stimulálja az aktív kötőszöveti sejtek kollagén termelését, ráadásul hat a sejtmagban lévő sérült DNS-ek kijavítására, átíródására is! Elősegíti a szebb és gyorsabb sebgyógyulást, kötőszövet regenerálást.

A növekedési faktorok, a sejtosztódás aktiválódása szintén fontos hatása a plazma kezelésnek. A keletkező nitrogén-monoxid fokozza az aktív kötőszöveti sejtek osztódását, baktérium emésztési képességét, és javítja a mikrokeringést is a szövetekben. A plazmakezelés ezen kívül fokozza a hámsejtek osztódását, valamint befolyásolja a kollagén szintézist. Jó hatással van az érfalakra és a hajszálerek rugalmasságára is.

Hideg plazma kezelés

Ezzel a technológiával kockázatmentesen érhetünk el hatalmas eredményeket az aknés, rozaceás, érzékeny, gyulladt, regenerációra szoruló bőr esetén!

Tudj meg többet a készülék további funkcióiról és a kezelés előnyeiről!

Oldalak