Ilyen szép karácsonyi manikűrt még nem láttál - ezek a legszebb ünnepi körmök

Mindenki ilyen mesebeli és csodálatos körmökkel fog villogni az elkövetkezendő ünnepi időszakban - szebbnél szebb hópelyhek, csillogó glitterek, flitterek és karácsonyi minták is szerepelnek ezeket a mesés körmökön. Egész egyszerűen gyönyörűek, még mi is beléjük szerettünk!

A karácsonyi mintás körmök egyszerűen mesések

Az idei 2021-es év szebb manikűrtrendeket tartogatott nekünk: megismerhettük a leopárdmintás körmöket, a színes francia manikőröket, valamint az extrém, türkiz színű körmök trendjét, ahogyan a szivárványos hatású manikűr is igencsak nagy népszerűségnek örvendett az elmúlt szezonban. Most viszont hamarosan itt van a karácsony, az év legszebb időszaka, az ünnepi szezon, mikor minden csillogó-villogó fénykebe, flitterekbe és különböző karácsonyi mintákba borul - ez alól pedig a körmeink sem kivételek, ugyanis ha valamikor érdemes szép manikűrt csináltatunk, az most van!

Korábban meséltünk nektek a csillogó-villogó arany színű köröm trendről, mely elegáns és sikkes érzetet kelt az ünnepi szezonban; azonban ha idegenkedtek ettől a feltűnő színtől vagy csak egy kicsit téliesebb verzióra szeretnétek váltani, hadd mutassunk nektek néhány elképesztő ötletet; mert fantasztikus manikűr inspirációkat találtunk nektek a karácsonyi időszakra!

Hát nem egészen elképesztő ez a köröm trend? Az biztos, hogy még azoknak is megtetszik egy hasonlóan gyönyörűen kivitelezett professzionális köröm festés, akik egyébként irtóznak a manikűrtől-pedikűrtől! Ebben a festési technikában keverednek a felületek és a textúrák, ahogyan a fények is, ellenben az árnyalatok pontosan ugyanazok.

A manikűrös hölgy itt a középső-és a gyűrűsujjat festette le halvány rózsaszínű matt körömlakkal, majd apró kézmozdulatokkal aranyos kis hópihéket festett rá - ezt a te körmösöd is bármikor meg tudja csinálni, ha hozzá van szokva a részletkidolgozott manikűrökhöz; a többi három körmöt viszont havány rózsaszínű flitterekkel és pigmentekkel, csillogó körömlakkal kente át, mely fantasztikusan mutat együtt.

Tudjátok mi a jó ebben a 'mixelt' köröm trendben? Az, hogy szilveszterre teljesen új körmeid lehetnek úgy, hogy a két ünnep között átfesteted a karácsonyi mintás körmeideit a többin látható glitteres-flitteres fedőlakkal és voilá! Már kész is a teljesne új manikúr úgy, hogy csak kezenként 2-2 körmöt kellett átalakítanod.

Ha neked is elnyerte a tetszésedet ez a trend, tekintsd meg a képgalériánkat, ahol fantasztikusan inspiráló fotókat gyűjtöttünk nektek össze a "karácsonyias manikűr" trend megvalósításához! Mentsd el a kedvencedet és mutasd meg a körmösödnek!

Annyira szép ez az arany glitterrel-flitterrel és hópihékkel kombinált manikúr, hogy legszívesebben egész évben viselnénk!
Kattints a további képekért!

Bokacsizmák, térdcsizmák, combcsizmák, bélelt bakancsok – a télies cipőkből már Dunát lehetne rekeszteni, éppen ezért most nem azt mutatjuk meg nektek, hogy mit hord mindenki, hanem hogy mivel tűnhettek ki a tömegből… Na, ezek a rendkívül stílusos, extravagáns csizmák garantáltan nem olvadnak bele a tömegdivatba!

Leadfotó:123rf
Fotó: Instagram @marcipazur

Oldalak