A magyar márka annyira szenzációs darabokat dobott piacra, hogy nincs aki ne viselné őket

Megújult szemlélettel, régi értékeit mégis megőrizve tér vissza a TOTHBORI divatmárka – év végi, ünnepi és 2022-es tavaszi kollekciója főszerepbe emeli a letisztult, nemes anyagokat, a hétköznap is viselhető, kényelmes luxus ruhadarabokat, amelyek visszavezetnek minket az öltözködés szeretetéhez.

Tóth Bori két kollekciót is piacra dobott

A tavaszi kollekciót a szecesszió törékeny és drámai minta- és formavilága ihlette, benne fókuszba kerülnek a légies anyagok, a gyöngyházfényű textúrák, valamint Tóth Bori saját tervezésű, printelt selymei, melyeket Émile Gallé organikus stílusú üvegvázáinak és kerámiáinak mintái inspiráltak. Életre kelnek a modern és könnyed városi nő lezser, ugyanakkor elegáns outfitjei, a palazzo nadrágokkal kombinált, drapérikus, kényelmes topoktól, a selyem blúzruhákon át, a tone-on-tone kosztümökig. Az összeállítások teljes mértékben nélkülözik a formalitást, mégis egytől egyig tökéletes összhangot, magabiztosságot sugároznak. Nagyléptékű, finom pezsgést adó, színátmenetes printeken keresztül uralkodó színekké válnak a lilák, a kékek, valamint a kifinomult olivazöld és a halványrózsaszín – a legkarakteresebb minták a selymeken, a lágy taftokon kerülnek főszerepbe.

Tóth Bori kollekció

A márka webshopjának novemberi indulásával egy időben bemutatkozik a TOTHBORI ünnepi kollekciója is, a Divine Night - a márka ezzel készül a társasági és családi összejövetelek, rendezvények időszakára. A kollekció a sötét, ünnepélyes színekre, valamint a strukturáltabb, fényes anyagokra fókuszál. Itt is megjelennek az izgalmas összhangok, melyek látszólag egymásnak ellentmondó darabok párosításából születnek, ilyen például egy basic top kombinálása pliszírozott szoknyával vagy elegáns zakóval.

A márka számára az idei év több szempontból is új fejezetet nyit: a ready-to-wear darabok szerepének felértékelődésén, valamint a webshop indulásán túl az atelier, azaz a műhely-forma és a személyre szabás az alkotói folyamatok mozgatójaként is meghatározóvá válik.

„Mindig az új, az újdonság megteremtése hajt, az, hogy komplexen tervezhetek és olyan világot építhetek, amely eddig nem létezett. Ez a legizgalmasabb dolog. Kifejezésre juttatni saját belső képzeletvilágomat, esztétikámat – ebbe szeretném most bevonni a vásárlóinkat” – mondja Tóth Bori.

A tervező húsz év szakmai tapasztalatával, különleges odafigyeléssel, egyéniségre szabva szolgálja és inspirálja a nőket, akik fesztelen eleganciára vágynak és akik számára a legújabb ready-to-wear kollekciók által is megtestesített, könnyed kényelem és variálhatóság eszközként szolgál személyiségük magabiztos kifejezésére.

Kattints a további képekért!

Bármilyen kiegészítőt, színt és cipőt fel lehet venni ehhez a ruhadarabhoz, ami ráadásul mindenféle alkaton jól áll! Egy igazi nyerő trendről számolunk most be nektek, melyet vétek lenni kihagyni - minden divatos nőnek kell, hogy legyen legalább egy ilyen darabja!

Art Director: Tóth Bori
Fotó: Pejkó Gergő
Styling: Molnár Anikó
Make Up: Kiss Csilla
Haj: Lukács Mátyás

Oldalak