Így lehet természetes, napsütötte arcod télen is: divatszerkesztőnk megmutatja - videó

Bár sokan használják, mégsem tudják, hogyan kell applikálni az egyes smintermékeket. A bronzosító megfelelő bevetésével viszont 1 perc alatt ragyogó hatást érhetsz el. Szeiler Kíra divatszerkesztőnk megtanít, hogyan.

Bronzosítás lépésről lépésre

Bármennyire is egyértelműnek tűnik, hogy az egyes sminktermékeket hogyan kell felkenni, sokszor nem megfelelően csináljuk, ez pedig több bakit is eredményezhet. Például nem lesz annyira tartós az eredmény, vagy lehet, hogy az arcunknak pont egy nem előnyös részét emeljük ki vele. Gondoljunk például a bronzosítóra: nem egyszer láttunk olyat, hogy valaki túlzásba vitte, vagy rossz helyre kente fel. Éppen azért, hogy ezeket megelőzzük, összegyűjtöttünk néhány tippet. Az első és legfontosabb, hogy a megfelelő árnyalatot válasszuk ki. A legjobb, ha a bőrszínűnknél 2-3 árnyalattal sötétebb bronzosítót választunk. Ha nem vagyunk biztosak a döntésben, akkor kérjük a boltban a sminkesek segítségét.

bronzosítás bronzosító használata

Az applikáláshoz egy bronzosítóecsetet használjunk. Ez lehet haránt nyesett vagy sima köralakú ecset is. Vegyük fel a terméket (de ne sokat), és helyezzük a fültűhöz az ecsetet. Fontos, hogy mindig onnan indítsuk az ecsetet, ahol azt szeretnénk, hogy a legsötétebb legyen a festék. Ezután a száj irányába kezdjük eldolgozni a festéket körkörös mozdulatokkal úgy, hogy inkább felfele mozogjunk, mint lefele. Az írisz vonaláig dolgozzuk csak el.

Íme egy videó, ahol szemléletjük ezt:


Minden nő imád csillogni-villogni, ezért azt javasoljuk, hogy idén az ünnepi sminked is legyen ragyogó! Próbáld ki a mesés arany szemhéjfestéket és meglátod, csak úgy sziporkázni fogsz az ünnepi szezonban!

Leadfotó: 123rf

Oldalak