Fashion&Beauty

Zendaya újra divatba hozta a nyár legsportosabb trendjét - Így viseld, ha szexi akarsz lenni

Április 25-től látható a mozikban Zendaya új romantikus filmje, a Challengers, ami a teniszezők világába repíti a nézőket.

Sportos elegancia

Bár a tenniscore divatirányzat már két évvel ezelőtt meghódította a TikTokot, de idén nyáron Zendayának köszönhetően újra divatba jön. A tenniscore egy sportos esztétika, amely magában foglalja az előkelő, elegáns stílust és lehetőséget ad a country clubos külső megalkotására. Gondolj csak a rakott teniszszoknyákra, a V-nyakú felsőkre, a kötött pulóverekre és a teljesen fehér sportcipőkre, ezek a sokoldalú darabok most újra teljes lendülettel vannak jelen a divatmárkák kínálatában és a boltok polcain. A sportos elegancia híveinek a stílus néhány statement darabjának beillesztése a ruhatárukba jó ötlet lehet, ugyanis amellett, hogy feldobja az összeállításukat, szexi megjelenést is kölcsönöz a mindennapokban.

Kattints a galériára, és nézd meg, hogyan tündökölt Zendaya a film sajtókörútján, és mutatunk néhány darabot, amelyeket te is könnyedén beszerezhetsz:

Zendaya ebben a fehér teniszruhában jelent meg új filmje premierjén Milánóban.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Purewow

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.