Fashion&Beauty

Mit kell tudnod a végleges szőrtelenítésről? Miért a lézerest válaszd?

A mindennapos szőrtelenítés nyűgét mindenki ismeri, de a lézeres megoldásokkal nem kell többé bosszankodni szőrszálaink miatt, néhány kezelés által könnyedén és gyorsan szabadulhatunk meg tőlük.. Ha rövidtávú megoldások helyett éveken át tartó sima bőrre vágyunk, a legjobb választásunk manapság a Velux diódalézer. Hogyan készüljünk? Vida-Hegyi Andrea, a Royal Clinics bőrterapeutája avat be részletekbe.

A lézeres szőrtelenítés végleges?

Végleges szőrtelenítésnek hívjuk, hiszen a több alkalomból álló lézeres kúra után valóban évekig nem lesz gondunk a szőrszálakkal, de ne lepődjünk meg, ha idővel újra megjelennek a szőrtelenített testrészeken. Ennek oka nagyon egyszerű: sejtjeink 5-7 évente megújulnak, aminek köszönhetően új szőrtüszők képződhetnek. Ugyanígy okozhatja a hormonváltozás (pl. a szülés, vagy egyéb hormonális problémák) is a szőrszálak ismételt megjelenését, de fenntartó kezeléssel meghosszabbíthatjuk az elért hatást. A hatékonyság a szőrszálak és a bőr színén is múlik: minél nagyobb a kontraszt a szőrszál és a bőr árnyalata között, annál eredményesebb lesz a kezelés.

Royal Clinics, az orvos-esztétikai központ

Ha érdekelnek az esztétika világának legújabb trendjei akkor a legjobb helyen jársz! Központunk a magyar esztétikai piac egyik legjelentősebb képviselője. Blogunkban szakértőink, orvosaink cikkei által betekintést nyersz a műtét nélküli szépülés, fiatalodás világába. Pillants be velünk a kulisszák mögé és tudd meg, milyen kezeléseket választanak a sztárok szépségük megőrzéséhez! Meg fogunk lepni, hogy a modern orvostudománynak és technológiáknak köszönhetően mennyire egyszerűen és gyorsan lehet látványos eredményeket elérni, akár arcvonásaid megváltoztatása nélkül.

Miért a Velux diódalézer?

A technológia népszerűsége a korábbiakkal szemben a hatékonyságában és a gyorsabb kezelési időben rejlik: a Velux diódalézer kettős hullámhosszal dolgozik, extra nagyméretű kezelőfeje pedig nem csak nagyobb területet fed le, de pásztázó technológiája minimalizálja a kimaradó szőrszálak számát is. A nehezen kezelhető felületeken is tökéletesen távolítja el a szálakat és akár már 3 kezelés után látványos eredményeket érhetünk el. A szőrtelenítő eljárás során a lézer fényenergiáját hasznosítjuk, amely úgy pusztítja el a szőrtüszőket, hogy közben a környező területek nem sérülnek. A szőrtelenítő kezelésekre a szőrszálak növekedési üteme szerint kerül sor, arcon átlagosan 2-4, testen pedig 6-8 hetente.

Erre figyeljünk kezelés előtt és után

A lézeres szőrtelenítést egy egészségügyi állapotfelméréssel egybekötött konzultáció előzi meg. A bőr megfelelő előkészítése kiemelten fontos a legjobb hatás elérésének érdekében, ezért a kezelésre ne otthoni szőrtelenítés után érkezzünk, hiszen a gép beállítása a szőrszálak és a bőr színe alapján történik. Az anyajegyek miatt sem kell aggódni: cink pasztával fedjük le őket, így a lézersugarak semmilyen kárt nem tudnak bennük okozni.

szőrtelenítés karon velux lézerrel

Ügyeljünk arra, hogy a kezelést követő 24 órán belül ne érje semmilyen kemikália az adott területet, zuhanyzás közben sem javasolt a tusfürdő használata. A fényvédelem viszont kötelező – fontos, hogy a frissen kezelt bőrfelület védve legyen a napsugaraktól.

Neked is sok bosszúságot okoznak a szőrszálak, ezért megszabadulnál tőlük lézeres kezeléssel? Foglalj időpontot még a régi áron szeptember 30-ig akár későbbi időpontra is, mert októbertől minket is elér az áremelkedési hullám! Ne habozz, jelentkezz kezelésre online vagy érdeklődj a +36 20 323 3298 telefonszámon!

Oldalak

Royal Clinics - Az Ön bőre, a mi felelősségünk.
Fashion&Beauty