Fashion&Beauty

3 szívdöglesztő őszi illat, amit muszáj kipróbálnod: Ezeket fújd magadra, ha ellenállhatatlan kisugárzásra vágysz

Ahogy megérkezik az ősz és 20 fok alá megy a hőmérő higanyszála, előkerülhetnek a markánsabb, igazán dögös illatok.

Ősszel is szexi

Nyáron már elkábítottad a világot a friss, citrusos parfümöddel, azonban az ősz beköszöntével érdemes lehet újragondolni, hogy mivel fújod be magad. Ősszel és télen sokkal inkább megállják a helyüket a markáns, nagyon szexi, egyesek szerint akár picit tolakodó illatok is. Ne legyél szégyenlős, válassz egy olyan illatot, amit már messziről éreznek rajtad és ami után minden pasi megfordul. Mutatunk hármat, amit érdemes kipróbálnod!

Maison Margiela Replica By the Fireplace Nevéhez hűen ez a Maison Margiela Replica illat a hűvös éjszakákon a tűz mellé bújva kellemes pillanatokat idéz meg. A szegfűszeg, a gesztenye és a vanília meleg és fűszeres jegyeinek köszönhetően ez a keverék megadja azt a meghitt érzést, amire ebben a szezonban a legjobban vágysz. Ha ezt viseled, mindenki szívesen bújna hozzád.
Kattints a további képekért!

Forrás: GoodHouskeeping Fotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...
Sztárok
Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.