Fashion&Beauty

Epres Panni ellopta a show-t a budapesti divathéten: a legvagányabb ruhákban vonult végig a kifutón

Epres Panni ismét a kifutóra lépett, és ezúttal is a Kata Szegedi márkának modellkedett.

Két ultrastílusos outfitben vonult végig a kifutón

A budapesti divathéten a magyar tervezők bemutatták a 2023-as tavaszi/nyári kollekciókat, amelyek között rengeteg gyönyörű darab szerepelt. A ruhakreációk abszolút belopták magukat a szívünkbe, de a Kata Szegedi bemutatót Epres Panni jelenléte még különlegesebbé tette. A Kata Szegedi márka show-ján több olyan farmerdarab is bemutatásra került, amelyek több helyen kivágottak, szaggatottak voltak. Epres Panni is két ilyen szettben jelent meg: az egyik outfit egy farmerblézerből és egy alul szaggatott nadrágból állt, a másik pedig egy szintén kivágott farmerruhából. A mi személyes kedvencünk a blézeres szett volt, a hozzá passzoló nadrág egy nagyon trendi darab, arról nem is beszélve, hogy szinte bármilyen felsővel kombinálható.

Lapozd át a galériánkat a szettekért!

A kivágások kiemelt szerepet kaptak a Kata Szegedi 2022-es tavaszi/nyári kollekciójában.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MDDÜ

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!