Fashion&Beauty

Brad Pitt újabb szentségtörést követett el a vörös szőnyegen: így még senki nem viselt szmokingot - Fotók

Az 58 éves holllywoodi filmcsillag az utóbbi időben mintha folyamatosan a saját határait tapogatná, amikor nyilvános megjelenésről, vörös szőnyeges moziünnepről van szó. Ezúttal a szmokingviselés általános szabályai ellen vétett, méghozzá nem is akármekkorát.

Stílusmerényletek a vörös szőnyegen

Brad Pitt 58 esztendősen is Hollywood egyik legismertebb arca. Jóval több, mint filmszínész: jól menő producer, stílusikon, férfiideál is egyben. Nem csoda, hogy minden lépését árgus, lankadatlan figyelem övezi, legyen szó akár a legújabb mozijáról, akár magánéletének legfrissebb fordulatáról vagy épp aktuális vörös szőnyeges megjelenéséről. Sokaknak feltűnt, hogy Pitt mostanában stílusbakit stílusbakira halmoz, ha valamely pazar filmünnepen kell megjelennie a közönség előtt. Egyesek persze úgy vélik, nem is esetlenségről van itt szó, hanem "csupán" arról, hogy a hatvanadik életéve felé közelítő amerikai színész végre szeretné kitapogatni a határait, s immáron főként azokat a ruhadarabokat részesíti előnyben, melyekben fesztelenül derűsnek és önazonosnak érezheti magát.

Júliusban például sokakat megbotránkoztatott, amikor a Szenvedélyek viharában, a Hetedik, és a Becstelen Brigantyk sztárja elnyűtt, szakadt felsőben és szoknyában mutatkozott egy filmpremieren. A furcsa outfit azonban csupán a jó öreg Brad ámokfutásának kezdetét jelentette: augusztusban már Rózsaszín Párducnak öltözve tesztelte, hol is húzódhat a klasszikus elegancia szerelmeseinek tűréshatára.

A színészikon bizonyára imádja, ha róla pletykál a világsajtó: ezúttal a Velencei Filmfesztiválon tette tiszteletét, és úgy hordott szmokingot, hogy abba biztosan belesajdult a jó nevű itáliai szabók szíve!

Lapozz tovább, mutatjuk Pitt legújabb outfitjét!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A 2022-es Dancing with the Stars ezúttal is egy hatalmas, fergeteges hangulatú élő show-al zárult, ahol a nézők óriási meglepetéseknek lehettek szemtanúi, az est végén pedig az is kiderült, melyik...
Fashion&Beauty
Rengeteg olyan kombináció van, ami felvéve tökéletesen kiegészíti egymást. Ilyen a következőkben bemutatott ing-baseball sapka párosítás is, amivel tele van jelenleg minden közösségi oldal.
Sztárok
Katalin hercegné már túl van a negyedik X-en, emellett három gyermeket is a világra hozott, de továbbra is kirobbanó formában van, így nem meglepő, hogy sokan kíváncsiak arra, vajon mivel éri ezt el.