Fashion&Beauty

A kihagyhatatlan körömtrend: "vanília francia" manikűr a legnépszerűbb stílus most

A francia manikűr mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett, ugyanis egy időtálló, elegáns stílusról van szó, ami minden szettünkhöz passzol. Ez a trend most kapott egy kis csavart, és újra populáris lett.

Francia manikűr egy kis csavarral

A francia manikűr soha nem megy ki a divatból; persze, a népszerűsége van, hogy lankad az újabb trendeknek köszönhetően, de a fehér végű manikűr a trendciklustól függetlenül velünk marad. A vanília francia manikűr ugyanazt a dizájnt kapta, mint a hagyományos francia manikűr (semleges alap és világosabb körömvég), de jobban hasonlít az "amerikai" francia manikűrre, amely valamivel finomabb, mint az eredeti, és helyette piszkosfehér végekkel rendelkezik. A vanília francia manikűrnek nagy úttörője Kylie Jenner és Adele is, akik szintén imádják ezt a trendet.

Mutatjuk, hogy mennyire gyönyörű manikűrről van szó:

Ez a stílus vaníliaszínű végekkel dobja fel a manikűrödet.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...