Fashion&Beauty

Letícia új divatot teremt ezzel a menő darabbal: a spanyol királyné megmutatta 2023 legizgalmasabb kabáttrendjét

Letícia spanyol királyné egy igazi stílusikon: mindig jó érzékkel választja ki az alakjához, az egyéniségéhez és a kisugárzásához passzoló ruhákat, legutóbb pedig egy elképesztően trendi kabátra esett a választása, ami biztosan nagy siker lesz szerte a világon 2023-ban.

Mindig elegáns és divatos

Bár Spanyolország gyönyörű királynéja kevesebbet szerepel a médiában, olykor-olykor ő is középpontba kerül elképesztő szettjeinek, valamint kitűnő stílusérzékének köszönhetően. Igaz, a világ elsőszámú kedvence Katalin hercegné, aki hosszú évek óta diktálja a trendeket, azonban amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy meseszép riválisa is keni-vágja a divatot. VI. Fülöp felesége ezúttal sem lőtt mellé a ruhaválasztásával, hiszen egy olyan vagány kabáttrendet mutatott be nyilvánosság előtt, ami garantáltan hódítani fog az idei évben:

Legyen szó bármilyen eseményről, Letícia királyné mindig elképesztően stílusos, nőies és elegáns, gardróbjából ráadásul a vagányabb darabok sem hiányoznak.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegnét sokszor látni hivatalos eseményeken az egyik kedvenc ruhájában, azonban eljön majd az idő, amikor soha többé nem viselheti a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Carlos Alvarez/Getty Images
Forrás: HELLO! Magazine

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
A miniszoknyák nemrégiben újra visszajöttek a divatba. De azt tudtad, hogy korábban a feminizmus egyik jelképe volt ez az ikonikus darab?
Lifestyle
A Nyilasnak ez a nap örömöt és bánatot is hozhat. Napi horoszkóp!
Lifestyle
A Szűz a szerelmével egy következő szintre lép vagy szakítanak a hónapban. Íme, az áprilisi előrejelzésünk!