Fashion&Beauty

Ámulatba ejtő fiatal nő kapott főszerepet az új magyar filmben: lenyűgöző fotókon a gyönyörű Nari, aki korábban szépségkirálynő is volt

Február 16-án mutatják be a magyar mozikban Az almafa virága című magyar-vietnámi romantikus filmet, amely egy 70-es évekbeli szerelmespár kalandos történetét meséli el. A főszereplő Nari Nguyen, akit 2011-ben választottak meg az Európában élő vietnámi lányok szépségkirálynőjének.

Egzotikus szépség

Úttörő misszióra vállalkoztak a mozikba február 16-án érkező romantikus film, Az almafa virága alkotói. Ez az első magyar – vietnámi koprodukcióban készült film, és nem csak nálunk nem forgattak hasonlót ezelőtt, hanem egész Európában sem. Különösen a szereposztás okozott fejtörést a stáb számára, mert a napjainkban és a hetvenes években, Budapesten, illetve Vietnámban játszódó film két főhősnője vietnámi gyökerekkel rendelkezik, miközben a történelem fordulatai révén Magyarországhoz is kötődnek. Ez a sajátosság adja a történet hajtóerejét, így az első perctől egyértelmű volt, hogy kizárólag vietnámi lányok jöhetnek szóba ezekre a szerepekre – az egyik kiválasztott a kivételes szépséggel megáldott Nari Nguyen lett, aki születésétől kezdve Budapesten él. Galériánkban megmutatjuk, milyen elbűvölő a hamarosan debütáló mozifilm főszereplője:

A gyönyörű fiatal nő a kamera mindkét oldalán otthonosan mozog: folyamatosan dolgozik különböző etnikumú szereplők közvetítésére szakosodott casting direktorként, másrészt maga is szívesen vállal filmes, fotós felkéréseket.
Kattints a további képekért!

Jázmin Viktória öt nyelven beszél, zöld öves karatés és hatalmas szíve van, amibe a fél világ belefér. Számára a modellkedés, a fotózás, a korona csupán eszköz, hogy megvalósítsa az álmát és énekesnő legyen.

Leadfotó: Instagram/ nariinguyen

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...