Fashion&Beauty

A legnépszerűbb online márkától rendelt ruhát – halálos fenyegetések voltak a csomagjában

Akár rossz vicc volt, akár nem, az esetet már a rendőrség is vizsgálja. A kommentelők szerint a ruhagyár dolgozói akarták figyelmeztetni a nőt, mivel a hírek szerint a márka ruhái veszélyes kemikáliákat is tartalmazhatnak.

Csak egy új ruhát szeretett volna – halálos fenyegetést kapott mellé

A covid óta szinte minden nő megismerte azt az izgatott érzést, amikor végre valahára megérkezik egy online rendelt csomag, legyen szó ruhákról vagy más kiegészítőkről. Alig várjuk, hogy magunkra húzzuk az interneten kinézett darabot, arra viszont senki nem számít, hogy a termék mellé pakolnak egy kis „meglepetést” is a dolgozók. A 38 éves Amanda Ellis számtalan alkalommal rendelt már a legnépszerűbb online fast-fashion márkától, a SHEIN-től, de szinte biztos, hogy ezek után máshol költi majd el a pénzét. A michigani anyuka TikTok videóban mutatta be a horrorisztikus csomag tartalmát, amely azóta már több, mint 6 millió megtekintésnél jár. Az ügyben már a rendőrség is vizsgálódik.

Lapozz a videóért!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...