Fashion&Beauty

4 hajápolási tipp, amit eddig nem ismertél, pedig csodákat művel a tincseiddel

Az élettelen, lelapult haj egyáltalán nem ritka probléma. Csupán néhány dologra kell figyelned, és gyönyörű lesz a hajad.

4 tipp a gyönyörű hajhoz

Tegyük fel, hogy részt kell venned egy fontos eseményen, esetleg elutaznál valahova pár napra. Hogyan biztosíthatod, hogy a hajad jól nézzen ki végig, és hogy az összes fényképen szépnek, fényesnek tűnjön? A válasz nagyon egyszerű: csak a hajápolás rutinodat kell megváltoztatni a rendezvényt megelőző napokban.

De hogyan is érheted ezt el? Adunk 4 tippet!

1. A haj előkészítése mosáshoz A sampon és a kondicionáló alkalmazása előtt létfontosságú egy olajos hajmasszázs. Ha lehet, hagyd rajta egy éjszakán át például a ricinusolajos pakolást, de próbálkozhatsz más tápláló olajokkal is. Már rengeteg olyan hajápoló van a piacon, amelyeket kifejezetten hajmosás előtt kell alkalmazni. Ezek a pakolások előkészítik a tincseinket a hajmosásra, és fényes, puha tincseket eredményeznek.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.