Még a repülőre is felviheted: utazóméretű kozmetikumok, melyek nélkül nem lesz teljes a nyaralás

Összeválogattuk a kedvenc beauty-termékeinket mini kiadásban. Ezek kis helyen is elférnek, nem kell átöntögetni semmit, csak bedobni a csomagodba, és már indulhatsz is.

Szépségápolási termékek mini kiadásban

Végre itt a nyár, és ez azt is jelenti, hogy újra előkaphatjuk a fürdőruhánkat, kinézhetünk egy szuper úti célt, és indulhatunk is nyaralni. Természetesen ez (sajnos) nem ilyen egyszerű, de ha mégis a fejünket adnánk egy utazás leszervezésére, akkor jó, ha néhány dolgot figyelembe veszünk. Akik repülővel utaznak, sokszor elfelejtik, hogy amennyiben csak kézipoggyászba pakolnak, 100 ml-esnél nagyobb kozmetikumokat nem vihetnek fel a gépre. Szerencsére a kedvenc beauty-márkáink már szuper termékekkel és csomagokkal kényeztetnek el minket, így egyáltalán nem kell aggódnunk azon, hogy nem engedik fel a járatra ezeket a kozmetikumokat. Csupán be kell dobnunk a táskánkba, és indulhatunk is.

Válogatásunkban megtalálsz bőr- és hajápoló kozmetikumokat, amik hasznodra lehetnek a nyaralásod során:

Clear Skin Essentials Kit - 11.560 Ft A Paula's Choice CLEAR család tagjai az eltömődött pórusok miatti bőrproblémákon segítenek. Ez a kit a BHA hámlasztók közül egy gyengédebb verziót tartalmaz, így elsősorban mitesszerek, tág pórusok ellen ajánljuk.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak