Fashion&Beauty

Ápold fogaidat az illóolajok erejével! - A fogkrémet hamarosan leválthatják ezek a termékek

Hogy miben rejlik a kirobbanóan friss és ragyogóan fehér mosoly titka? Ezekben az egészen pici, de annál hatékonyabb fogkrémtablettákban, szájfrissítőkben és extra izgalmas fogkrémzselékben, amelyek formátumuknak köszönhetően akár a kézipoggyászodban is biztonsággal szállíthatók.

A hétköznapi fogkrém már a múlté!

A fluoridmentes fogmosó- és szájöblítő termékek csomagolása ugyanis 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, amelyet a LUSH Hozd vissza! újrahasznosítási programnak köszönhetően vissza is vihetsz az üzletekbe. A megújult szájápolási kollekciót már megtalálod az üzleteinkben, a webshopon, sőt, Wolt applikáció segítségével házhoz is rendelheted őket Budapesten belül!

Fogkrémtabletták

Így használd: Rágj el egy tablettát fogkrémet képezve, moss fogat nedves fogkefével, majd köpd ki a habot, és öblítsd át a szád. Használd minden nap a szájápolási rutinod részeként a foltok eltávolítására és a fogaid fehérítésére, vagy alkalmanként, ha például túl sok vörösbort vagy kávét ittál.

fokrémtabletták szájápolás fogápolás fogmosás

Ez a gyümölcsös-citrusos ízű szódabikarbónás formula gyengéden, ám hatékonyan dolgozik még a mélyebb felszíni elszíneződéseken is, ez adja a formula fehérítő erejét és folteltávolító hatását.

Lapozz a folytatáshoz, nézd meg mit tud a fogkrémzselé és a szájfrissítő tabletta!

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...