Fashion&Beauty

Trendi strandruhák, melyek valószínűleg már ezer éve a szekrényedben lapulnak!

Ha nem szeretnél költeni a nyaralások alkalmával viselt strandruhákra, ezeket az alternatívákat imádni fogod, hiszen valószínűleg már ezer éve ruhásszekrényed mélyén lapulnak!

Strandruha alternatívák

Az átlátszó anyagok óriási népszerűségnek örvendenek idén, pucérruhák százait láthatjuk a különböző díjátadókon és divatbemutatókon. Nem kell viszont világhírű sztárnak lenni ahhoz, hogy mi is viselhessük őket, csodálatos alkalmat teremtenek erre a vízparton töltött, sütkérezős napok. Ha te sem szeretnél pénzt költeni egy strandruhára, melyet valószínűleg csak a nyaralás alatt fogsz felvenni, jó hírünk van számodra: könnyedén kreálhatsz strandruhát gardróbod alapkellékeiből is! Mutatjuk, hogyan!

1. Egy díszes tunika Egy díszített tunikával sosem lehet mellélőni, az egyetlen, amire érdemes odafigyelni, az a hossz. A legelőnyösebb megoldás általában, ha combközépig érő tunikát választunk, a mintákkal és díszekkel viszont bátran játszadozzunk! Választhatunk virágos, vagy éppen kövekkel díszített tunikát is, határ a csillagos ég!
Kattints a további képekért!

A fürdőruhatrendek jönnek, mennek, rengeteg új és népszerű stílussal találkozhatunk minden nyáron, dögös és színes trendekből idén sem lesz hiány.

Leadfotó: Pexels, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...