Fashion&Beauty

Kihagyhatatlan nyári táskatrendek, amelyek minden szettet feldobnak

Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.

Nyári táskatrendek

Mindjárt itt a nyár, és ez azt is jelenti, hogy a lengébb ruhák mellett a hozzájuk passzoló táskákat is elő kell kerítenünk a szekrényünk mélyéről. Ha szerencsések vagyunk, akkor akadnak olyan fazonok, amelyeket már korábban beszereztünk, de ha nem, akkor sem kell elkenődni, ugyanis tele vannak az üzletek ezekkel a dizájnokkal. És hogy pontosan mely táskák is lesznek divatosak idén nyáron?

Mutatjuk!

Egyedi formák Az egyes termékek egyedi, különleges formával rendelkeznek. Ezek a darabok azért is szuperek, mert nagyon feldobják a szetted.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...