Fashion&Beauty

Egyszer s mindenkorra: ilyen időközönként kell kimosni a farmernadrágot

Te milyen időközönként mosod ki farmernadrágjaid? Az egyik leghíresebb divattervező egy igen sokkoló választ adott, azonban mi utánajártunk, hogy mi is az igazság.

Farmernadrágok mosása

Tan France nemrégiben a Jennifer Hudson Show-ba kapott meghívást, ahol arról is beszélt, hogy milyen gyakran kellene farmert kimosni. Vannak, akik minden viselet után kimossák őket, ugyanúgy, mint minden más ruhadarabot. Mások két-három, vagy több alkalom után teszik be a gépbe. Tan France azonban egy igen sokkoló válasszal szolgált ezt illetően, de egy másik szakértő elárulta, hogy mi az igazság.

Amikor Jennifer megkérdezte, hogy „szerinted milyen gyakran kellene kimosni a farmert?", Tan azt válaszolta: „Nem túl gyakran... Azt mondanám, hogy minden huszadik viselet után. Tudom, hogy szerinted ez durva, de a mosás halványítja az anyagot és tönkreteszi az illeszkedést is."

Természetesen a TikTok felhasználóknak volt hozzáfűzni valójuk ehhez, de egy szakértő is elárulta, hogy mi a helyes módszer:

„Ez egy tipikus férfi válasz, nőként nem viselhetem többször, ugyanis beszívódhatnak az illatok ott lent az anyagba." Sokan felhívták a figyelmet a lehetséges életmódbeli tényezőkre is: „Akik 20 alkalom után mossák ki a nadrágot, azok nem járnak mindenhova tömegközlekedéssel". „A farmerom a legjobban azután áll, hogy kimostam" - mutatott rá egy másik egyik felhasználó.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...
Lifestyle
Sztárok
Csikós Rózsi korának egyik legsikeresebb szubrett színésznője volt, azonban nemcsak a színpadon, hanem a magánéletben is rendkívül sikeresnek mondhatta magát. Férjével, Fényes Szabolccsal egymásnak...