Fashion&Beauty

A nyár egyik leggyönyörűbb körömtrendje: a "lagúna" manikűr

Csobbanni egyet az óceán csodálatos, kék vizében a nyár egyik legjobb része. Ha szeretnéd felidézni ezt az érzés, akárhányszor csak körmeidre pillantasz, ezt a körömtrendet imádni fogod!

"Lagúna" manikűr

A kék színű körömtrendek óriási népszerűségnek örvendenek nyáron - nem véletlenül. Az óceán árnyalatait idéző manikűrök mindig nagyszerű választást jelentenek az év legmelegebb hónapjaiban. Ha te is imádod a kék színt, akkor ezért az új körömtrendért is odáig leszel, a "lagúna" manikűr ugyanis gyönyörűen használja fel az óceán legkülönfélébb árnyalatait. Rengetegféleképpen hódolhatsz a trendnek, mutatjuk a legszebb "lagúna" manikűröket!

1. Csillogó hullámok Az egyik személyes kedvencem a "lagúna" körömtrend képviselői közül. A merész csillám és az absztrakt vonalak gyönyörű összhatást keltenek, igazi sziporkázó, hableányos manikűr!
Kattints a további képekért!

Egy új manikűrtrend látott napvilágot, amely az "ombré szájfény" fantázianevet kapta. Megmutatjuk, hogy miért érdemes kipróbálni.

Leadfotó: , forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...