Fashion&Beauty

Bikinifazonok, melyek megfelelő tartást biztosítanak a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyeknek is

A melltartó vásárláshoz hasonlóan a megfelelő bikini kiválasztása is kifejezetten nehéz feladatot jelenthet, különösen a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyek számára.

Előnyös bikinik

Bikinink kiválasztásakor elsősorban nem a színt és a mintát, sokkal inkább a kényelmes viseletet és a megfelelő alátámasztás biztosítását kell figyelembe vennünk. Ez viszont természetesen nem jelenti, hogy ne találhatnánk olyan darabokat, melyek kényelmesek és stílusosak is egyben. Ha tisztában vagy vele, mely fazonok illenek leginkább tested adottságaihoz, már sokkal könnyebben és bátrabban válogatsz majd a különféle színesebbnél színesebb darabok között. Mutatjuk, milyen bikinifazonokat érdemes választaniuk a nagyobb keblekkel rendelkező hölgyeknek és mely tippeket érdemes megfogadni bikiniválasztáskor!

1. Merevítős fazonok A nagyobb keblek számára az egyik legelőnyösebb választás egyértelműen a merevítős fazon. „Gyakorlatilag teljesen úgy viselkedik, mint egy melltartó. Tökéletes alátámasztást biztosít" - mondja Audree Kate López, divatszakértő. Persze sok más fazon közül válogathatsz, ha viszont az alátámasztás a legfőbb szempont számodra, mindenképpen érdemes merevítős bikinifelsőt választanod.
Kattints a további képekért!

Ha nem tudod még, hogy idén milyen bikinit válassz, akkor most eláruljuk, hogy melyik stílus fog dominálni a 2023-as nyári szezonban.

Leadfotó: Unsplash, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...