Fashion&Beauty

Újra visszatértek a divatba a "tollas" ruhák - ősszel is nagyon trendik lesznek

Ez a gyönyörű trend augusztus hónap legnagyobb slágere - mi pedig ennek nem is örülhetnénk jobban! A "tollas" ruhák már tavaly is elképesztően trendik voltak, idén viszont még nagyobb népszerűségnek fognak örvendeni. Mutatjuk is a jelenlegi legmenőbb darabokat, hogy még a nyár végére be tudj egy ilyen dögös darabot szerezni!

A "tollas" ruhák hihetetlenül trendik, nem lehet velük betelni

A "tollas" ruhák már tavaly ősszel és télen is nagyon keresetteknek számítottak az üzletek polcain, idén nyáron pedig újra berobbantak a köztudatba, mert jobbnál jobb darabokban érhetők el a boltok kínálatában. Találtunk belőlük elegáns felsőket, szexis toppokat és alkalmi, fekete színű ruhákat egyaránt - ha tehát neked is tetszik ez a trend, csapj le rájuk és próbáld ki őket mielőbb! A gyönyörű válogatásunkat a legszebb "tollas" ruhákból elérhetitek a cikk alján lévő képgalériában.

A 3D-s technikával megalkotott, "tollas" ruhák rendkívül egyedinek és különlegesnek számítanak a hazai divattérképen, mert egy olyan trendről van szó, ami korábban még soha nem volt elérhető a magyar üzleteken. Egy egyszerű fehér nadrághoz párosítva éppúgy jól mutatnak, mint egy nagyobb, teljes ruhát ölelő felületen - csak az ízléseden múlik, hogy mennyi "tollas" ruhadarabot viselsz magadon. Mi azt javasoljuk, hogy apránként kezdd el beépíteni ezt az új trendet a ruhatáradba, hiszen ősszel még több és még változatosabb darabokat fogunk majd látni a ruhaüzletekben.

A hazai kínálat legszebb "tollas" ruhadarabjaiért lapozd fel a lenti képgalériánkat!

Massimo Dutti Halter top with feather trim 39 995 Ft
Kattints a további képekért!

Van, ami sosem megy ki a divatból: a virágmintás blúzok is ebbe a kategóriába sorolhatók! Idén nyáron ráadásul olyan szemet gyönyörködtető színekben lehet őket kapni, melyek láttán még mi is elcsodálkoztunk! Be is mutatjuk a legmesésebb darabokat, melyek a képgalériánkra kattintva érhetők el!

Leadfotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty