Fashion&Beauty

Újra visszatértek a divatba a "tollas" ruhák - ősszel is nagyon trendik lesznek

Ez a gyönyörű trend augusztus hónap legnagyobb slágere - mi pedig ennek nem is örülhetnénk jobban! A "tollas" ruhák már tavaly is elképesztően trendik voltak, idén viszont még nagyobb népszerűségnek fognak örvendeni. Mutatjuk is a jelenlegi legmenőbb darabokat, hogy még a nyár végére be tudj egy ilyen dögös darabot szerezni!

A "tollas" ruhák hihetetlenül trendik, nem lehet velük betelni

A "tollas" ruhák már tavaly ősszel és télen is nagyon keresetteknek számítottak az üzletek polcain, idén nyáron pedig újra berobbantak a köztudatba, mert jobbnál jobb darabokban érhetők el a boltok kínálatában. Találtunk belőlük elegáns felsőket, szexis toppokat és alkalmi, fekete színű ruhákat egyaránt - ha tehát neked is tetszik ez a trend, csapj le rájuk és próbáld ki őket mielőbb! A gyönyörű válogatásunkat a legszebb "tollas" ruhákból elérhetitek a cikk alján lévő képgalériában.

A 3D-s technikával megalkotott, "tollas" ruhák rendkívül egyedinek és különlegesnek számítanak a hazai divattérképen, mert egy olyan trendről van szó, ami korábban még soha nem volt elérhető a magyar üzleteken. Egy egyszerű fehér nadrághoz párosítva éppúgy jól mutatnak, mint egy nagyobb, teljes ruhát ölelő felületen - csak az ízléseden múlik, hogy mennyi "tollas" ruhadarabot viselsz magadon. Mi azt javasoljuk, hogy apránként kezdd el beépíteni ezt az új trendet a ruhatáradba, hiszen ősszel még több és még változatosabb darabokat fogunk majd látni a ruhaüzletekben.

A hazai kínálat legszebb "tollas" ruhadarabjaiért lapozd fel a lenti képgalériánkat!

Massimo Dutti Halter top with feather trim 39 995 Ft
Kattints a további képekért!

Van, ami sosem megy ki a divatból: a virágmintás blúzok is ebbe a kategóriába sorolhatók! Idén nyáron ráadásul olyan szemet gyönyörködtető színekben lehet őket kapni, melyek láttán még mi is elcsodálkoztunk! Be is mutatjuk a legmesésebb darabokat, melyek a képgalériánkra kattintva érhetők el!

Leadfotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...
Sztárok
Akár akarjuk, akár nem, az idő múlása bizony mindannyiunkon nyomot hagy, mégsem öregszünk egyformán – ez pedig a világsztárok esetében sincs másképp.