Fashion&Beauty

A fekete "LBD" ruha a legjobb átmeneti ruhadarab - minden szett jobb lesz tőle

Megtaláltuk azokat a tökéletes fekete kis ruhákat, amiket a közelgő hűvösebb hónapokban is bármikor fel lehet venni - köszönhetően a csodás hosszú ujjuknak. Szerezz be egyet most, ha neked még nincs, igazi örök klasszikusok ezek a darabok!

A kis fekete ruhák igazi örök klasszikusok - bárhová fel lehet venni őket

Van néhány olyan ruha, ami nemrég jött be a divatba (gondolunk itt a "fűzős" stílusú ruhákra, a kasmírmintás darabokra és a gyönyörű színátmenetes trend kisruháira), de vannak olyan darabok is, melyek igazi örök klasszikusoknak számítanak. Ilyen például a cuki pöttyös mintás ruha és a nyitott vállú ruha is, amit nyáron szinte éjjel-nappal lehet viselni.

A most következő ruha, a kis fekete ruha (LBD) is ez utóbbiak közé tartozik, hiszen szinte bármikor, bármilyen alkalomra viselve megállja a helyét - a hosszú ujjú darabokban pedig az a jó, hogy a hűvösebb estéken még nem kell hozzájuk felvenni egy kis kabátkát vagy blézert sem, hiszen sokáig melegen tartanak. Mutatjuk is a legjobb darabokat a jelenlegi hazai kínálatból, melyeket a lenti képgalériára kattintva érhettek el! Rajongani fogtok értük..

A kis fekete ruhák (LVD) között vannak kihívóbb, szexisebb darabok (mint például, ami a fenti képen is látható), de egészen szolid és visszafogott, blézerszerű ruhákat is találtunk a boltok kínálatában, melyek nemcsak elegáns alkalmakra, hanem akár a munkahelyre is könnyen felvehetők. Válasszátok ki az ízlésetekhez és a személyiségetekhez legjobban illő darabot és vegyétek őket fel a következő jeles alkalommal!

A hazai kínálat legváltozatosabb hosszú ujjú kis fekete ruháit a lenti képgalériánkra kattintva tudtok megtekinteni!

ZARA Short satin dress 10 995 Ft
Kattints a további képekért!

Éveken át cikisek voltak, most viszont újra divatba jöttek a '90-es évek legnépszerűbb táskái: a krokodilbőr mintás lakk táskák menőbbek, mint valaha - csak úgy ontják magukból a jobbnál jobb fazonokat a divatüzletek! Bemutatjuk az őszi szezon menő táskáját, tekintsétek meg a válogatásukat a képgalériában!

Leadfotó, fotó: Mohito

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Lázár János nagy terveket jelentett be, amit úgy néz ki meg is fognak lépni Magyarországon.
Sztárok
Lehet Papp Gergely magánélete ismét sínre fog kerülni.
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...