Fashion&Beauty

Újra visszatértek a divatba a kasmírmintás ruhák - idén nyáron is nagyon sikkesek

Végre hozzánk is megérkezett ez a gyönyörű, keleties minta, amivel már oly régóta szemezgettük! Ezek a csodás kasmírmintás ruhák egy csapásra feldobják a nyári outfitet, ezért most érdemes belőlük beszerezni pár darabot!

A kasmírmintás ruhadarabok nagyon trendik idén nyáron

Idén nyáron a mintás ruhák népszerűbbek, mint valaha! A szezon a vintage stílusú, apróvirágos ruhadarabokkal kezdődött, végül a pálmalevél - és a citrommintákkal folytatódik - most viszont itt van a keleties kasmírminta, ami minden bizonnyal az idei nyár legnagyobb slágere!

A kasmírminta (angolul: paisley) az indiai fenyőtobozok formájához, hasonló, rügyes, fürtös, virágmintát imitáló keleties minta. Magát a mintát már a 18. század óta hordják, Indiában pedig még annál is régebben, ezért nagy valószínűséggel már te is találkozhattál ezzel a csodálatos printtel az évek folyamán. Sajnos azonban az elmúlt 5-10 évben nem nagyon lehetett hasonló ruhadarabokat látni a piacon - ennek azonban vége! Egyre több divatüzlet rukkol elő a kasmírmintás darabokkal, ezért neked is azt ajánljuk, hogy szerezz be egy-két ilyen darabot, ha tetszik ez a minta!

A gyönyörű kasmírmintát általában pirosas, narancssárgás, sárgás színben árusítják, de a lila, a kék és a zöld különböző árnyalataiban is találtunk belőle a hazai divatüzletekben. Mivel ennél a mintánál is a "kevesebb több" elve érvényesül, ruhákon kívül már ne nagyon viseld ezt a mintát - a kasmírmintát tehát jobb lesz elfelejtened, ha nyári táskát vagy cipőt keresel. A színes kiegészítők azonban nagyon jól mennek hozzá, akárcsak a rusztikus stílusú ruhadarabok, ezért mindenképpen érdemes egy kicsit kísérletezned a ruhatáraddal, ha kipróbálod ezt a trendet!

A hazai kínálat legjobb kasmírmintás ruhái megtekinthetők a lenti képgalériánkra kattintva!

ZARA Long printed dress 35 995 Ft
Kattints a további képekért!

Színes, nyárias és nagyon dögös az idei nyár leglátványosabb cipője, amivel egyszerűen nem tudunk betelni! Következzenek a vádlira és a bokára rögzíthető szandálok, melyekbe te is bele fogsz szeretni!

Leadfotó, fotó: Reserved

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
A kelet-oroszországi Jakutföld lakói találtak rá anno a fagyott 44 ezer éves farkasra. Az állatot így kiváló állapotban vizsgálhatták meg a kutatók.
Fashion&Beauty
Idén újra divatba jöttek az egyrészes fürdőruhák, Sydney Sweeney pedig le is csapott néhányra, amelyek tökéletesen mutattak irigylésre méltó alakján.
Sztárok
Kihirdették a Szentkirályi Tehetségprogram három nyertesét, amelyben ezúttal női sportolók diadalmaskodtak. A szakmai zsűri a 14-18 éves fiatal sportolók közül választotta ki azt a hármat, akiknek a...