Az extra mini kistáskákat akarja most minden trendi nő - tökéletesek a fesztiválszezonra

A fesztiválszezon legnépszerűbb táskája menő, laza és nagyon trendi – épp ezért, kár lenne kihagyni! A rendkívül változatos formákban és színekben kapható extra mini táskákért most minden nő rajong, meg is mutatjuk a hazai kínálat legjobb darabjait!

Az extra mini táskák most a legmenőbbek

Az idei táska divat egészen fantasztikus darabokat soroltat fel nekünk! Ha csak a nyári szezont nézzük, már akkor részünk lehetett a raffia kosártáskákban, a hálós bevásárlótáskákban és a telefontartós kis táskákban is, hogy a gyönyörű horgolt válltáskákról ne is beszéljünk! Ezek után azt hihetnénk, hogy több menő táskával már nem rukkolnak elő a nyáron a divatmárkák. Nos, tévedtünk!

A most következő táskatrend ugyan egy parányit kisebb méretű, mint az átlagos, ám ez ne tántorítson el senkit a viselésétől, hiszen pont ettől olyan menő! Meglátod, rajongani fogsz értük, mert a fesztiválszezonban nem is lehetne viselni ennél praktikusabb táskát. Következzenek is a színben és fazonban is rendkívül változatos extra mini táskák, amikre most mindenkinek fáj a foga!

Első ránézésre talán furcsának tűnnek, pedig igazság szerint nagyon praktikusak ezek a mini táskák, hiszen koncertekre, fesztiválokra, partikra és más nyári elfoglaltságokra keresve sem találhatnánk ennél jobb táskát. Kevés dolog fér bele, de a szükséges eszközöknek (telefon, pénz, kulcsok, pár sminkszer, zsepi stb.) nem is kell ennél nagyobb táska, mert abban csak minden elkavarodna, ráadásul a mozgásunk is korlátozva lenne.

Ez a táska tehát igazi Jolly Joker – de csak akkor, ha van egy vállra akasztható, átvetős pántja is, különben egész este zavarni fog a jelenléte. Ugye, ki akarna egy koncerten azzal foglalkozni, melyik kezébe rakosgatja a táskáját? Na ugye! Épp ezért, mi azt javasoljuk, hogy egy olyan trendi darabot válassz, ami egyrészt kézre áll, másrészt pedig amivel könnyen lehet mozogni is, hiszen úgy lesz a legpraktikusabb és a legjobban kihasználható.

Mutatjuk is a legjobb mini táskákat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Bershka Metálfényű minitáska 5995 Ft
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk az idei nyár legjobb kiegészítőjét: a bohókás harangsapkák nemcsak trendik, hanem nagyon praktikusak is, mert még a legnagyobb kánikulában is enyhülést hoznak a számunkra. Szerencsére fantasztikus színekben és mintákban kaphatók itthon, mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: Bershka

Oldalak