Fashion&Beauty

Az extra mini kistáskákat akarja most minden trendi nő - tökéletesek a fesztiválszezonra

A fesztiválszezon legnépszerűbb táskája menő, laza és nagyon trendi – épp ezért, kár lenne kihagyni! A rendkívül változatos formákban és színekben kapható extra mini táskákért most minden nő rajong, meg is mutatjuk a hazai kínálat legjobb darabjait!

Az extra mini táskák most a legmenőbbek

Az idei táska divat egészen fantasztikus darabokat soroltat fel nekünk! Ha csak a nyári szezont nézzük, már akkor részünk lehetett a raffia kosártáskákban, a hálós bevásárlótáskákban és a telefontartós kis táskákban is, hogy a gyönyörű horgolt válltáskákról ne is beszéljünk! Ezek után azt hihetnénk, hogy több menő táskával már nem rukkolnak elő a nyáron a divatmárkák. Nos, tévedtünk!

A most következő táskatrend ugyan egy parányit kisebb méretű, mint az átlagos, ám ez ne tántorítson el senkit a viselésétől, hiszen pont ettől olyan menő! Meglátod, rajongani fogsz értük, mert a fesztiválszezonban nem is lehetne viselni ennél praktikusabb táskát. Következzenek is a színben és fazonban is rendkívül változatos extra mini táskák, amikre most mindenkinek fáj a foga!

Első ránézésre talán furcsának tűnnek, pedig igazság szerint nagyon praktikusak ezek a mini táskák, hiszen koncertekre, fesztiválokra, partikra és más nyári elfoglaltságokra keresve sem találhatnánk ennél jobb táskát. Kevés dolog fér bele, de a szükséges eszközöknek (telefon, pénz, kulcsok, pár sminkszer, zsepi stb.) nem is kell ennél nagyobb táska, mert abban csak minden elkavarodna, ráadásul a mozgásunk is korlátozva lenne.

Ez a táska tehát igazi Jolly Joker – de csak akkor, ha van egy vállra akasztható, átvetős pántja is, különben egész este zavarni fog a jelenléte. Ugye, ki akarna egy koncerten azzal foglalkozni, melyik kezébe rakosgatja a táskáját? Na ugye! Épp ezért, mi azt javasoljuk, hogy egy olyan trendi darabot válassz, ami egyrészt kézre áll, másrészt pedig amivel könnyen lehet mozogni is, hiszen úgy lesz a legpraktikusabb és a legjobban kihasználható.

Mutatjuk is a legjobb mini táskákat a hazai kínálatból - a teljes válogatásunkért kattintsatok a lenti képgalériánkra!

Bershka Metálfényű minitáska 5995 Ft
Kattints a további képekért!

Megtaláltuk az idei nyár legjobb kiegészítőjét: a bohókás harangsapkák nemcsak trendik, hanem nagyon praktikusak is, mert még a legnagyobb kánikulában is enyhülést hoznak a számunkra. Szerencsére fantasztikus színekben és mintákban kaphatók itthon, mutatjuk a legjobb darabokat!

Leadfotó, fotó: Bershka

Oldalak

Fashion&Beauty
Fashion&Beauty
Ha nyomon követed a közösségi média világában felbukkanó legújabb trendeket, valószínűleg már te is találkoztál a körömtetoválással.
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...