Nem lehet betelni a vintage apróvirágos trenddel - ezek most a legszebb darabok!

Az idei év legszebb trendje kétségtelenül az apróvirágos vintage minta, ami ebben a szezonban igen népszerű. Mesés nyári ruhákat, gyönyörű kis felsőket és pörgős szoknyákat is találtunk ebben a kedves kis mintában, melyeket a képgalériánkban tekinthettek meg!

Az apróvirágos vintage mintás ruhadarabok idén nyáron is nagyon népszerűek

Korábban már beszámoltunk róla, hogy az apró virágokkal díszített, vintage stílusú trend az idei évben is milyen népszerű – szerencsére pedig a nyáron szezonban is szebbnél szebb darabokat találhatunk belőle. Ha már unod a pálmalevél mintákat, a zebra mintás ruhákat, vagy a pszichedelikus trendet, akkor válaszd 2022 legszebb mintáját, az apróvirágos vintage darabokat! Most a legszebb változatokat ki is válogattuk nektek, hogy már csak meg kelljen vásárolnotok a nektek leginkább tetsző darabot!

Az apróvirágos mintás trendben az a jó, hogy minden nőnek jól áll, hiszen kislányos bája egy szempillantás alatt ellenállhatatlanná teszi a legegyszerűbb fazonú ruhát - ez pedig még akkor is igaz, ha csak egy egyszerű fehér vagy egy nagyon világos színű bézs ruha van rajtad. Sőt, a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez az apróvirágos minták a világos színeken sokkal jobban mutatnak, mint a sötét ruhákon, tehát érdemes a kék, a rózsaszín és a sárgás árnyalatú ruhák közül válogatni. Fantasztikus darabokat lehet találni itthon is, nemcsak külföldön, ezért mutatjuk azokat a mesés darabokat, melyeket a legnépszerűbb magyarországi boltokban is lehet kapni, rajongani fogtok értük!

A hazai kínálat legszebb vintage stílusú, apróvirágos ruháit a lenti képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni!

H&M Lenkeverék ruha 9 295 Ft
Kattints a további képekért!

Édes megjelenésükkel és nőies szabásvonalaikkal a most következő poplin ruhák egy pillanat alatt belopták magukat a nők szívébe! Nem meglepő, hogy a divatüzletek is folyamatosan rukkolnak elő a szebbnél szebb változataikkal - a cikkünkben be is mutatjuk a hazai kínálat legjobb darabjait!

Leadfotó, fotó: House of CB

Oldalak