Fashion&Beauty

Így válaszd ki a hozzád leginkább illő vörös rúzst - mindenki megdicsér majd, ha ezt az árnyalatot viseled!

Általános érvényű szabály, hogy egy vörös rúzsra bizony minden nőnek szüksége van, az ezernyi árnyalat közül viszont olykor nehéz feladat lehet kiválasztani a számodra legideálisabbat.

A legideálisabb választás

Talán veled is előfordult már, hogy egyszerűen odáig voltál egy vörös rúzsért, miután viszont végre ajkaidon láttad, mégsem hozta el a várva várt hatást. Nos, könnyen lehet, hogy ennek bizony a rossz árnyalatválasztás volt az oka. „Ahogy szinte minden esetben, a rúzsokat illetően is érdemes hideg tónusokhoz hideget, meleg tónusokhoz pedig meleg árnyalatokat választani” – mondja Kirsten Kjaer Weis, a Kjaer Weis sminkművésze és márkaalapítója. – „Természetesen mindannyian viselhetjük a létező összes árnyalatot, melyek tetszenek nekünk, néhány apró iránymutatást követve viszont könnyedén megtalálhatjuk a számunkra tökéletes színt.” Kíváncsi vagy, mely árnyalat is illene bőrtípusodhoz leginkább? Olvass tovább, eláruljuk!

A legelőnyösebb árnyalatok sötétebb bőrtónusok számára „A sötétebb bőrtónussal rendelkezők nagyon szerencsés helyzetben vannak, nekik ugyanis általában a hidegebb és melegebb tónusok is remekül állnak” – mondja Weis. – „Egy bordó, egy bogyós gyümölcs, vagy éppen egy téglavörös rúzs tökéletes választást jelent számukra, ők tényleg bátran kísérletezhetnek gyakorlatilag bármely árnyalattal.”
Kattints a további képekért!

Bőrünket egész évben célszerű különös gondossággal ápolnunk, hiszen a mindennapi stressz, az idő múlása és a környezeti hatások sajnos mind nyomot hagynak rajta. A téli időszakban pedig ha lehet, még inkább kiemelten fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítsunk rá, ilyenkor ugyanis nem csak a zord időjárás, de a hideg-meleg hőmérsékletingadozás negatív hatásaira is érzékenyebben reagálhat.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.