Fashion&Beauty

Szexi miniruhába bújt Jennifer Aniston: a mesés darab csodásan mutatott a színésznő lélegzetelállító alakján

Jennifer Aniston bomba formában van, és még egy dögös, mini koktélruha is pont úgy áll rajta, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.

Így gálázott a színésznő

Javában zajlik a gálaszezon, melynek egyik fontos mérföldköve a People's Choice Awards, ahol a világsztárok minden évben tanúbizonyságot tehetnek remek divatérzékükről, így nem csoda, hogy az egész világ árgus szemekkel figyeli, ki milyen kreációban lép a vörös szőnyegre. Természetesen ez a 2024-es díjátadón sem történt másképp: a hírességek ezúttal is maximálisan kitettek magukért, akik közül – mint ahogyan azt mi is megírtuk – Kylie Minogue volt a legszebb, azonban nem mehetünk el szó nélkül a Jóbarátok egykori sztárjának, Jennifer Annistonnak a választása mellett sem. A színésznő a tőle megszokott módon most sem okozott csalódást, sőt rajongói legnagyobb örömére egy olyan ruhadarab mellett tette a voksát, amely kiemelte nőies vonalait és tónusos, izmos, egyben karcsú lábait. Galériánkban megmutatjuk, milyen remekül festett a színésznő:

Korábban már több cikkünkben is kifejtettük, hogy Jennifer Anistonért nem csupán zseniális tehetsége, valamint páratlan humorérzéke miatt rajongunk, hanem azért is, mert legyen szó bármilyen apropóról, az biztos, hogy a színésznő mindenkit lenyűgöz a stílusérzékével.
Kattints a további képekért!

Az ujjatlan garbók tökéletesek a téli rétegezéshez, de a melegebb időszakokban is remek választásnak bizonyulnak, hiszen nemcsak csinosabbá, de elegánsabbá is teszik megjelenésünket – ezt Jennifer Aniston is jól tudja, hiszen az ő gardróbjában is lapul egy ebből az alapdarabból.

Leadfotó: 123rf

Forrás: Daily Mail

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.