Fashion&Beauty

A kamerák előtt mosta le a sminkjét Kate Winslet, váratlan tettével fontos dologra irányította rá a figyelmet

A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.

Mindig szívesen áll a nemes ügy mellé

Kate Winslet nem csupán Hollywood egyik legsikeresebb és legtehetségesebb színésznője, de jellemzően örömmel mond igent, ha arra kérik, hogy egy társadalmi szempontból különösen érzékeny ügy mellé álljon. Az Oscar-díjjal kitüntetett brit filmcsillag az utóbbi időszakban a L'Oreál Paris nagyköveteként is ismertté vált, s most ebbéli minőségében tűnt fel egy mindössze három perces, ám annál tanulságosabb videóban. Winslet a kamerák kereszttüzében mosta le a sminket az arcáról, hogy felhívja a figyelmet egy fontos dologra, amiről számos nő elfeledkezik a mindennapokban.

Winslet a videóban fontos életleckét osztott meg nőtársaival: az önelfogadás és az önbecsülés fontosságáról osztott meg magvas gondolatokat, közben pedig - nyomatékosítva mondanivalóját - a kamerák előtt mosta le magáról a sminkjét - szúrta ki az Index.hu.
Kattints a további képekért!

Billy Crystal az évek során teljesen a plasztika megszállottja lett: előtte-utána képeken most mutatjuk, mennyire megváltozott a műtéteket követően a hetvenes évek közkedvelt komikusa.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.