Fashion&Beauty

Ez a virág fog dominálni a divat- és szépségiparban 2023-ban

A virágok nem feltétlenül számítanak forradalmian új, úttörő trendnek tavasszal, mégis van valami a tavasz kezdetében, ami virágokért kiált – legyen szó ruhákról, frizurákról, vagy éppen rúzsokról.

A „rózsa” trend

A rózsaszirmokkal díszített ruhákon át, a virág alakú frizurákig a divatvilág könyörög, hogy idén tavasszal állj meg egy pillanatra és érezd a rózsák illatát. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi lettél; mutatjuk, melyek a legszebb rózsák által inspirált meseszép alkotások, amiket akár te is könnyedén beépíthetsz mindennapjaidba idén tavasszal!

A divat világában Nem várt hirtelenséggel, ahogyan a tavasz szokott, a rózsa trend egyik napról a másikra virágzott ki. 2022 őszén indult a trend, amikor különböző influenszerek és hírességek, például Bella Hadid igazi Carrie Bradshaw-hoz méltó virágdíszt viseltek kabátjukra, ruháikra tűzve. Ez a trend aztán a 2023-as Golden Globe díjátadón tovább szárnyalt, Eddie Redmayne-től Emma D’Arcy-ig rengetegen pompáztak virágokkal díszített összeállításban a vörös szőnyegen. A rózsák iránti rajongás azonban még itt sem ért véget, a 2023-as díjátadók egyik legnépszerűbb trendje maradt.
Kattints a további képekért!

Zendaya szépségével szinte lehetetlen versenyezni: a színésznőt már most Hollywood egyik legnagyobb stílusikonjának tekintik, nem véletlenül, hiszen legyen szó bármilyen eseményről, mindig tökéletes és felejthetetlen a megjelenése – ez pedig az idei SAG Awardson sem volt másképp.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.