Fashion&Beauty

Rövid a körmöd? Ezek a manikűrök tökéletesen fognak mutatni a kezeiden

Sokszor éri baleset a körmeinket, éppen emiatt előfordul, hogy muszáj a többit is lereszelni. De ne aggódj, röviden hosszon is nagyon jól mutatnak az egyes manikűrök.

A legnagyobb manikűrtrendek rövid körömre

Az elmúlt időszakban a hosszú körmök számítottak divatosnak, azonban teljesen érthető, amennyiben valakinek ez nem tetszik, vagy nem tartja kényelmesnek, esetleg baleset érte a körmeit, ami miatt rövidre kellett reszelni. A rövidebb körmökkel sokkal könnyebb elvégezni a mindennapi tevékenységeinket, és természetesen vannak olyan trendek, amelyek tökéletes működnek ezen a hosszon is. Az is előfordulhat, hogy gyengék a körmeid, ezért nem tudod megnöveszteni, vagy esetleg rágod (ne tedd!), ilyen esetekben azonban érdemes egy körömerősítő vitamint szedned. Most pedig be is mutatjuk a legfrissebb tavaszi manikűrtrendeket, amelyeket bátran bevállalhatsz, ha nem szereted a hosszú körmöket.

Egy natúr szín, arany díszítéssel
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.