Fashion&Beauty

11 kihagyhatatlan tavaszi divattrend, ami stíluskirálynővé tesz

Mint azt már korábban többször írtuk, a 2000-es évek divatja újra visszaköszön. Éppen emiatt nincs is jobb alkalom arra, hogy kipróbáld ezeket idén tavasszal.

Tavaszi trendek

Az elmúlt hetekben a divatfővárosokban bemutatták az őszi-téli kollekciókat, de mivel most az év egyik legszebb évszakára kell koncentrálnunk, ezért megmutatjuk, hogy melyek azok a trendek, amiket mindenképpen érdemes tavasszal követned. Hatalmas szerencse, hogy a 2000-es évek eleji divat hódít majd, így amennyiben még nem szelektáltad ki a ruháidat, érdemes visszanyúlnod a gardróbod mélyére!

Lesz némi változás, ne lepődj meg, az eddigiekhez képest egészen átalakul a ruhatárunk.

Csipőnadrágok Bizony, a magasított derekú nadrágokat felváltják a csipőnadrágok újra, ami nem is meglepő, ugyanis szépen lassan kezd visszajönni a 2000-es éved divatja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.