Fashion&Beauty

Így vidd fel a matt rúzst, hogy ne szárítsa ki az ajkaidat

A matt rúzsok eszméletlenül gyönyörűen tudnak mutatni, ám, ha nem megfelelő technikával visszük fel őket, ajkaink száraznak, cserepesnek tűnhetnek tőlük.

A matt rúzsok aranyszabályai

A csillogásmentes, matt rúzsok elegáns megjelenést kölcsönöznek nekünk, nagyon fontos viszont, hogy milyen módon rúzsozzuk ki az ajkainkat. Ha odafigyelünk a részletekre, elérhetjük a kívánt, gyönyörű eredményt, rúzsunk egész nap tartós marad és ajkaink sem lesznek cserepesek és szárazak, akár egy sivatag. Nézd meg a galériát, hogy megtudhasd a matt rúzsok felvitelének aranyszabályait!

Első lépés: válassz minőségi formulát! Nem mindegy, hogy milyen rúzst választunk. „A lényeg, hogy a végeredmény sima, bársonyos és gazdagon pigmentált színű legyen” – mondja Ashunta Sheriff-Kendricks, sminkmester, az Ashuta Sheriff Beauty megalkotója – „Ez a kulcs ahhoz, hogy rúzsunk színe megmaradjon és ne kelljen a nap során újból és újból felkennünk.”
Kattints a további képekért!

Te is utálod, amikor elkenődik a rúzsod? Valószínűleg nem vagy egyedül ezzel, azonban néhány szuper tipp segíthet, hogy ne kelljen megküzdened ezzel a problémával.

Leadfotó: Pexels, forrás: instyle.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.