Fashion&Beauty

A "jeges pezsgő" a legújabb nude körömtrend - egyszerűen imádni fogod!

Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott megjelenés, mégpedig a „jeges pezsgő” trendnek köszönhetően.

A gyönyörű „jeges pezsgő” körmök

A legújabb körömtrend több árnyalattal játszik a királyi aranytól a bársonyosan rózsaszín, vagy éppen ezüstös színekig, mégis visszafogott és gyönyörű hatást kelt. Nem csoda hát, hogy mindenki odáig van ezért az új trendért, nézd meg a galériát, hidd el, te sem tudod majd levenni a szemed ezekről a sziporkázó „jeges pezsgő” körmökről! Mutatjuk a legszebbeket!

1. Jeges csók Ezt a pucér manikűrt fagyosan csillogó részletek egészítik ki, tökéletes mindennapi viseletként és az éjszakai kikapcsolódásokhoz egyaránt. Sokoldalú, mégis egyszerű és visszafogott manikűr.
Kattints a további képekért!

Ha van olyan körömtrend, amit jószívvel ajánlunk mindenkinek, akkor az a pucér glitter manikűr. Ez a trend mindenkinek jól áll, és elképesztően gyönyörű.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.