Fashion&Beauty

Az eddigi legjobb körömtrend fog dominálni idén tavasszal: nincs olyan nő, akinek ne állna jól

A minimalizmus szerelmesei nagyon fognak örülni, ugyanis idén tavasszal az egyszerűbb, letisztult körmök fognak dominálni. Összegyűjtöttünk néhány inspirációt is, válogass közülök kedvedre!

A kevesebb néha több

Mondhatnánk azt is, hogy sokak kedvence lesz ez a trend, hiszen egy egyszerűbb, letisztult manikűr mindenki kezén szuperül mutat. A legnagyobb előnye ezeknek a körmöknek, hogy mindenféle öltözékhez passzolnak, hiszen ezek a semleges minták nagyon jól működnek bármivel. Találsz itt teljesen natúr körmöket is, de olyanokat is, amelyekben van egy kis csavar. Megpróbálhatod őket otthon is elkészíteni, vagy mutasd meg a képet a körmösödnek, aki biztosan szívesen elkészíti neked a kedvencedet.

Kicsit francia, de mégsem: ez a manikűr letisztult, mégis van benne egy kis csavar.
Kattints a további képekért!

Fotó: Getty images

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Fashion&Beauty
Egészség
Valószínűleg hallottál már arról, hogy az, amit a testünkbe viszünk - például a gyorsétel, a cigarettafüst és az alkohol - közvetlen hatással van az egészségünkre. De mi a helyzet azzal, amit a...
Lifestyle
A kávé hűtőbe helyezését általában biztonságos tárolási módnak tekintik, de nem minden esetben tökéletes módszer, így bizonyos szabályokat feltétlenül szükséges betartani.
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.