Fashion&Beauty

Felkészültél? Ezek a divattrendek fognak mindenhol szembejönni veled tavasszal

Bemutatjuk a legnagyobb tavaszi ruhatrendeket, amelyek között biztosan találsz olyat, amit szívesen kipróbálnál. Nekünk mindegyik a kedvencünk!

Visszajön a 2000-es évek divatja

Hamarosan visszakerülnek a szekrény mélyére a meleg pulcsik és kabátok, és végre jöhetnek a tavaszi darabok. Az elmúlt hetekben a divatfővárosokban bemutatták az őszi-téli kollekciókat, de mivel most az év egyik legszebb évszakára kell koncentrálnunk, ezért megmutatjuk, hogy melyek azok a trendek, amiket mindenképpen érdemes tavasszal követned. Lesz némi változás, ne lepődj meg, az eddigiekhez képest egészen átalakul a ruhatárunk.

Csipőnadrágok Bizony, a magasított derekú nadrágokat felváltják a csipőnadrágok újra, ami nem is meglepő, ugyanis szépen lassan kezd visszajönni a 2000-es éved divatja.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.