Fashion&Beauty

Ezt a színt fogja viselni mindenki idén ősszel: mindegyik árnyalata feldobja a szetted

Minden szezonnak megvannak a maga színtrendjei, idén ősszel viszont a megszokott barna, bézs, bordó árnyalatok mellett, egy élénkebb szín is divatba jön.

Hordj lilát ősszel!

A New York-i divathéten viszonylag gyakran bukkant fel a lila szín, ami nem is meglepő: az őszi gardróbunkat tökéletesen feldobja anélkül, hogy túlzásokba esnénk. Egy lila kabát, dzseki, pulóver, táska vagy akár cipő is tökéletes választás erre a szezonra. Ennek a színnek minden árnyalata dominálni fog idén ősszel, így könnyedén kiválaszthatod a kedvencedet. Ha még nem tudod elképzelni, hogyan tudnád beépíteni a gardróbodba, mutatunk némi inspirációt!

Egy ilyen kötött pulcsi például szuper választás, ahogyan a képen is látszódik, egy fehér csizmával tökéletes párosítás.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.