Fashion&Beauty

A "szendvics hidratálás" a leghatásosabb szépségtrend: szebb lesz tőle a bőröd, mint valaha

Egyes bőrápolással kapcsolatos kifejezések azonnal felkeltik a beauty-rajongók érdeklődését, a „szendvics hidratálás” a legújabb trend, amire szintén felkaptuk a fejünket.

Mi az a "szendvics hidratálás"?

Ha először könnyedebb textúrákat, vizes formulákat viszünk fel a tiszta, nedves bőrre, majd rétegezzük a vastagabbakat, a víz hosszabb ideig „csapdába esik” a bőr mélyebb rétegeiben. Az eredmény hidratáltabb, ragyogóbb és egészségesebb bőr. Ezen túlmenően, ha ezt a rétegezési technikát sminkkel párosítod, megkaphatod azt az aranyló ragyogást, amelyre vágysz. Ez a technika egyaránt alkalmazható az arcon és az ajkakon, de mindegyikhez kissé eltérő megközelítésre van szükség. Általános szabály azonban az, hogy először nedvesítsd be az adott területet, amelyet ápolni kívánsz.

Arc

1. Tisztítás után nedvesítsd be az arcodat vízzel! Alternatív megoldásként használhatsz 1-2 cseppet egy esszenciából.

2. Vidd fel a kedvenc hidratáló szérumodat!

3. Permetezd be újra az arcod vízzel!

4. Gyengéd mozdulatokkal vigyél fel egy arcolajat!

5: Ismételd meg az arcpermetes lépést, vagy használj hidratáló krémet!

6: Zárd be a nedvességet a bőrödbe kedvenc arckrémeddel!

Mutatjuk, hogy az ajkaidnál hogyan csináld, illetve, hogy mire is jó ez a technika!

Oldalak

Fashion&Beauty
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.