Fashion&Beauty

Ezek a legjobb hialuronsavas szérumok: hidratálják, feltöltik a bőrt

Ha teljesen új szintre szeretnéd emelni bőrápolási rutinodat, akkor mindenképpen érdemes beszerezned egy hialuronsavas szérumot.

Érdemes beépíteni a bőrápolási rutinba

Bár a hialuronsav kissé ijesztően hangzik, egy szuper összetevő, amit táplálja és hidratálja a bőrt. Rosalba Martone, a Perricone MD oktatási vezetője elmondta, hogy a hialuronsav valójában csak egy „az emberi szervezet által természetesen termelt poliszacharid”. Más szóval, feladata, hogy gondoskodjon arról, hogy bőrünk „megtartsa a nedvességet, és ne hagyja, hogy a víz elpárologjon a bőrről”. A jó hír az, hogy minden bőrtípuson nagyszerűen működik, életkortól függetlenül (és igen, ez érzékeny bőrűek is használhatják).

A hialuronsavas szérumok nemcsak szép és hidratált állapotban tartják a bőrt, hanem nagyszerű öregedésgátló és feltöltő tulajdonságokkal is rendelkeznek. A hialuronsavas szérum felvitele után szinte azonnali és látható javulást kell tapasztalnod a bőr textúrájában. A legjobb, ha a hialuronsav szérumot szinte egyből, a bőr tisztítása után, és bármilyen testesebb termék (például arcolajok és hidratálók) használata előtt alkalmazod. Ha pedig még jobb eredményeket szeretnél elérni, nyugodtan kombináld a hialuronsavas szérumot egy C-vitamin szérummal, hogy bőröd teltebbé és ragyogóbbá váljon.

Mutatjuk, hogy mely termékeket érdemes kipróbálnod. Ezek között találsz pénztárcabarát opciókat is!

Geek & Gorgeous 101 - HA 5 Rich - 2 490 Ft/ 30 ml Ötféle hialuront tartalmazó, bársonyos szérum a bőr extra hidratálására és vízhiány ellen.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.
Sztárok
Valószínűleg maga a hercegné sem számított arra, hogy idén egy asztalhoz ülhet majd az újdonsült királlyal és pereputtyával annyi év után.