Fashion&Beauty

Alvás közben is tehetsz a szépségedért: ha ilyen párnára hajtod álomra a fejed, soha többé nem ébredsz nyúzottan

Veled is előfordult már, hogy egy nyugodt, átaludt éjjel után mégis nyomottan indítottad a napot? Könnyen lehet, hogy a párnádban van a hiba.

Nem mindegy a textília

Bőrünk egészségét számtalan tényező befolyásolhatja - ide tartozhatnak többek között a táplálkozási szokásaink, az általunk használt kozmetikumok, sőt, még az is, hogy milyen párnán alszunk. Egy igazán pihentető éjszakai alvás után fitten és kisimult arccal kellene ébrednünk. Ha neked sem sikerült mindig, előfordulhat, hogy valami egészen érdekes probléma lehet a háttérben. Részletek a galériában!

Bőrünknek és hajunknak fontos, hogy milyen textíliával érintkezik hosszú órákon át. A tiszta, 100%-ban természetes anyagból készült selyemhuzat jótékony hatással lehet ránk, sokoldalú tulajdonságai miatt pedig érdemes rászánni a pénzt.
Kattints a további képekért!

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a kókuszzsír valóságos megváltás, ha a téli időszakról van szó – regenerálja a kiszáradt bőrt, a kisebesedett kezeket és a cserepesedő ajkakat is –, azonban ez még nem minden, amire használhatjuk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Good Housekeeping

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Bár Katalin erős nő, és a palota hírei alapján remekül viseli hasi műtétje után a lábadozás időszakát, olykor nála is eltörik a mécses, hiszen ő is csak ember, akinek bizony néha szüksége van legjobb...
Sztárok
A színművész január végén ünnepelte a 76. születésnapját, de elég sok „csillagnak kellett együttállnia”, hogy ő egyáltalán megszülessen. Most őszintén mesélt erről a történetről.
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.