Kilenc szépségszabály, amit minden nőnek ismernie kell, mielőtt átlépi a 30-at

Sokszor a férfiaknak markáns véleménye van arról, hogyan kellene viselkednie vagy gondolkodnia egy jó nőnek. Ezeken elgondolkozunk, konstatáljuk őket, viszont ha nőtársainktól kapunk hasonló visszajelzést, azt komolyabban vesszük - elvégre gyakran járunk egymás cipőiben. A következőkben a világ egyik legnépszerűbb tervezője, Diane von Fürstenberg ad kilenc tanácsot 30 körülre.

Íratlan szépségszabályok

Diane von Fürstenberg 74 évesen is tudja, mitől döglik a légy, ezt pedig kreációi is bizonyítják, hiszen nagyon érzi, mi kell a népnek. A csodás dizájner anno azt mondta a Vogue-nak, hogy szerinte a 30-as éveikben élnek és teljesednek ki a nők igazán, van azonban pár íratlan szabály, amit jó, ha mindenki ismer, mielőtt átlépi azt a dögös, kerek kort.

"Mindentől, amit teszünk, erősebbé kell válnunk. Gyakoroljuk az igazságot, és ne akarjunk mások lenni. Annyira jó önmagunkat adni. Mindent sokkal könnyebbé tesz."

Tegyél "új évtizedes" fogadalmat

"Az újévi fogadalom helyett tegyél ígéretet a következő 10 évre. Vetkőzd le a korábbi rossz szokásaid, ne vidd át őket 30-on túlra. Itt az idő a változtatásra. Ha most belevágsz, mire átléped a 30-at, már csak rossz emlék marad mindegyik."

"Nem találkoztam még olyan nővel, aki ne lett volna erős. Olyan nem létezik"

Viselj naptejet

"Kerüld a napot - amit én nem tettem. Védd a bőröd a káros hatásoktól!"

Hagyd élni a hajad

"Mindenkinek más a haja, más problémákkal. Próbáld meg elfelejteni azokat a fő elemeket, amik meggátolják, hogy a hajad egészséges legyen. Én sosem festettem az enyémet például, ezért is mondhatom, hogy a koromhoz képest jó állapotban van a frizurám."

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak