Hirdetés

5 sztár, akik minden nap ugyanazt a ruhát viselik

Bármilyen hihetetlen, nem csak neked vannak olyan problémáid reggelente, hogy ugyan mit vegyél fel és nincs egy göncöd sem. Bár a most következő embereknek éppen elég pénze lenne arra, hogy minden napra egy új ruhát vásároljanak maguknak, kényelmi szempontokból mégis úgy döntöttek, nem variálnak azon, ami egyszer már bevált.

Steve Jobs

Az Apple megalapítója két dologról volt híres. Innovatív ötleteiről és a kék farmerből, New Balance sportcipőből és fekete garbóból álló „egyenruhájáról”. Neki annyira bejött ez a koncepció, hogy az Apple-nél is megpróbált bevezetni uniformizált munkaruhát, azonban ez nem jött be túlságosan az alkalmazottaknak. Nem meglepő módon.

Mark Zuckerberg

Steve Jobs-hoz hasonlóan az új generáció IT-csodagyereke sem szeret sok időt tölteni reggelente a gardrób előtt, marad az egyszerű szürke pólónál, amit hideg időben még egy fekete kapucnis pulcsival is megbolondít. A Facebook megalapítója egyszer azt nyilatkozta: „Meg szeretném tisztítani az életemet, hogy csak annyi döntést kelljen meghoznom, amennyit feltétlenül szükséges, azon kívül, hogy hogyan szolgálhatom legjobban a közösséget.”

Karl Lagerfeld

A világ egyik legnagyobb presztízsű divatházát vezeti, ez azonban nem jelenti azt, hogy Lagerfeldnek is a divattal együtt kellene változnia. Rátalált kedvenc outfitjére, a fekete zakó-fekete-nadrág-fehér ing-fekete nyakkendő kombinációra, és ezen nem változtat. Csak a kiegészítőivel játszik, néha egy kesztyűvel, máskor nyakláncokkal dobja fel az egyenruháját.

Ha kíváncsi vagy női oldalról kik kerültek fel a listára, kattints!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!