Hirdetés

Varázslatos frizurák kislányoknak - Mindkettőtöknek tetszeni fog

A kislányok gyakran már egész kicsi korban egészen kiforrott stílusérzékkel vannak megáldva, és ezt a tudtodra is adják, ami a reggeli készülődést olykor indokolatlanul hosszúra nyújthatja. Következzen 6 olyan frizura, ami garantáltan tetszeni fog mindkettőtöknek.

Csatolj, csavarj, fonj

A legtöbb problémát az épp növesztés alatt álló, de szembe lógó tincsek jelentik, melyeket reggel egy perc alatt eltűzhetünk. Érdemes beszerezni pár színes, csillámos, pillangós vagy mesefigurás csatot és hajgumit, hisz így a gyerekek máris könnyebben kaphatóak egy kis fodrászkodásra. Az oldalsó tincseket akár csavarva is eltűzhetjük, de egy picurka fonatot is elvezethetünk oldalt.

Lófarok

A klasszikus lófarok bájos változata lehet, ha két részre választjuk a hajat és hátul fogjuk össze a tincseket. Ha több időnk van reggel és a gyerek sem mocorog sokat, akkor akár cikkcakk alakban haladva is elválaszthatjuk a hajat, így kicsit látványosabb lesz a végeredmény. A másik egyszerű, mégis mutatós megoldásnál kössük lófarokba a hajat, majd az így kapott vastag tincset válasszuk két részre és mind a két részt hurkoljuk át még egyszer a hajgumin.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!