Sármán Nóra egyre dögösebb ruhákat tervez – Ezekben hódíthatunk jövő tavasszal

Sármán Nóra már 2011 óta, saját márkája megalapítása óta a magyar divat meghatározó szereplője. Nem csak mi, de a sztárok is imádják és előszeretettel viselik is kreációit. Eddig leginkább álomszerű, végtelenül romantikus ruháiról ismertük, most azonban úgy tűnik, kissé "vadul" a stílusa. 2017 tavasz-nyári kollekciójában egész más irányba nyitott.

Sármán Nóra, a csipke nagymestere

Sármán Nóra neve egyet jelent a csipkével, a romantikával, a szebbnél-szebb menyasszonyi ruhákkal. Nem véletlen, már nagymamája is esküvői ruhák tervezésével foglalkozott, édesanyja pedig Budapest egyik legnagyobb menyasszonyi szalonját vezette. Nórinak tehát vérében volt ez a fajta finomság, lágyság és a nőies látásmód.

A Marie Claire Fashion Days keretében bemutatott 2017 tavasz-nyári kollekciójában ehhez képest egészen új ízeket is felfedeztünk. A nő, akinek ezúttal tervezett, sokkal dögösebb, sokkal érzékibb és talán egy másik korból is származik. Míg korábban a romantika és a 70-es évek hangulatvilága ötvöződött a ruháiban, addig most megérkeztek a 20-as és a 30-as évek is.

A bemutatót Epres Panni nyitotta meg

Oldalak

Szólj hozzá Te is!