Fashion&Beauty

Ezek a legizgalmasabb őszi-téli trendek, amelyek egy stílusos nő gardróbjából sem hiányozhatnak

Idén sem volt hiány a különböző divattrendekből.

Őszi-téli stílustippek Kiss Márktól

Számos őszi-téli trendet megismertünk idén, azonban még nincs vége a szezonnak, és amennyiben még nem kísérletezgettük ki magunkat, érdemes lehet kipróbálni néhány új stílust. Természetesen idén is visszatértek a régi kedvencek és a már ismert darabok extrémebb megjelenést kaptak. Kiss Márk stylist összegyűjtötte a legmenőbb trendeket a Zalando kínálatából válogatva.

1. Rózsaszín köd Az idei őszi/téli szezon legmenőbb árnyalata a magenta, ami gyakorlatilag minden kollekcióban megtalálható. A legtrendibb megoldás, ha monokróm hatást igyekszünk elérni azaz, minden ruhadarab és kiegészítő egy árnyalatú, ez a "haladóknak" szinte már gyerekjáték. A kevésbé kísérletezők sem nyúlhatnak mellé, ha egy basic szettet feldobnak ezzel az intenzív vibráló színnel, akár csak egy kiegészítő formájában. Izgalmas hatást érhetünk el akkor is, ha a szín különböző árnyalatait kombináljuk egy öltözéken belül. COSEL - Koktélruha / Partiruha - 67 915 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.