Fashion&Beauty

Ezek a legizgalmasabb őszi-téli trendek, amelyek egy stílusos nő gardróbjából sem hiányozhatnak

Idén sem volt hiány a különböző divattrendekből.

Őszi-téli stílustippek Kiss Márktól

Számos őszi-téli trendet megismertünk idén, azonban még nincs vége a szezonnak, és amennyiben még nem kísérletezgettük ki magunkat, érdemes lehet kipróbálni néhány új stílust. Természetesen idén is visszatértek a régi kedvencek és a már ismert darabok extrémebb megjelenést kaptak. Kiss Márk stylist összegyűjtötte a legmenőbb trendeket a Zalando kínálatából válogatva.

1. Rózsaszín köd Az idei őszi/téli szezon legmenőbb árnyalata a magenta, ami gyakorlatilag minden kollekcióban megtalálható. A legtrendibb megoldás, ha monokróm hatást igyekszünk elérni azaz, minden ruhadarab és kiegészítő egy árnyalatú, ez a "haladóknak" szinte már gyerekjáték. A kevésbé kísérletezők sem nyúlhatnak mellé, ha egy basic szettet feldobnak ezzel az intenzív vibráló színnel, akár csak egy kiegészítő formájában. Izgalmas hatást érhetünk el akkor is, ha a szín különböző árnyalatait kombináljuk egy öltözéken belül. COSEL - Koktélruha / Partiruha - 67 915 Ft
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...