Fashion&Beauty

Ezt az egy hatóanyagot kend a bőrödre lefekvés előtt: másnap reggelre valósággal megújulsz

Mi történne, ha lenne egy termék, amelyet lefekvés előtt felvihetsz a bőrödre, hogy másnap reggel frissnek, ragyogónak és egy kicsit fiatalabbnak tűnj?

Egy csoda hatóanyag

A fenti sorok talán úgy hangzanak, mint egy álom, de egy hollywoodi bőrápoló mester szerint ez az összetevő valójában létezik. Már számos bőrápoló termékben megtalálható, és mivel gyengéd a bőrhöz, szinte mindenki használhatja.

Ha éjszaka semmi mást nem használsz az arcodra, használj tejsavat – mondják a szakértők. A tejsav tulajdonságait évezredekkel ezelőtt ismerték már. Mindenkinek, aki jobb állapotú bőrre vágyik, érdemes kipróbálnia. Ma már ráadásul olyan termékek állnak rendelkezésünkre, amelyek egyszerűen használhatók, és vény nélkül kaphatók.

Lapozz a folytatáshoz, mutatjuk, hogy mit kell tudnod erről a szuper hatóanyagról!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.