Fashion&Beauty

Ezt az egy hatóanyagot kend a bőrödre lefekvés előtt: másnap reggelre valósággal megújulsz

Mi történne, ha lenne egy termék, amelyet lefekvés előtt felvihetsz a bőrödre, hogy másnap reggel frissnek, ragyogónak és egy kicsit fiatalabbnak tűnj?

Egy csoda hatóanyag

A fenti sorok talán úgy hangzanak, mint egy álom, de egy hollywoodi bőrápoló mester szerint ez az összetevő valójában létezik. Már számos bőrápoló termékben megtalálható, és mivel gyengéd a bőrhöz, szinte mindenki használhatja.

Ha éjszaka semmi mást nem használsz az arcodra, használj tejsavat – mondják a szakértők. A tejsav tulajdonságait évezredekkel ezelőtt ismerték már. Mindenkinek, aki jobb állapotú bőrre vágyik, érdemes kipróbálnia. Ma már ráadásul olyan termékek állnak rendelkezésünkre, amelyek egyszerűen használhatók, és vény nélkül kaphatók.

Lapozz a folytatáshoz, mutatjuk, hogy mit kell tudnod erről a szuper hatóanyagról!

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Ez a szervünk az, ami felelős testünk méregtelenítéséért, így egészségünk érdekében jobban tesszük, ha nem mérgezzük szándékosan!
Utazás
A rétegfelhőzet zsugorodik, a látási viszonyok javulnak, és bár komolyabb mennyiségű csapadék nem várható, melegünk bizony ma sem lesz.
Sztárok
Ismert tény, hogy Sir Elton John nagyon közeli barátságot ápolt Diana walesi hercegnével, sőt a temetésén is fellépett. Azt azonban csak kevesen tudják, hogyan indult kettejük kapcsolata.